Green Network of Activist Groups (ZMAG) est une organisation qui rassemble des jardiniers biologiques, des praticiens des technologies applicables et de l'écoconstruction, des concepteurs de permaculture, des chercheurs d’équitables modèles sociaux d'organisation et de relations interpersonnelles égales, et des activistes environnementaux.

Latest Events

26 Aug
2022

Provedite s nama tri dana na Recikliranom imanju u ljetnom kampu „Ruralna priča“, gdje će se rad i ugoda ispreplitati i nadopunjavati kroz niz seoskih ljetnih aktivnosti.

Learn More >

21 Oct
2022

Povodom 20 godina rada udruge ZMAG, ponovno organiziramo rezidencijalni 72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja (Permaculture Design Course, PDC).

Learn More >
All Events

Novosti

04 Aug 2022

ZMAG-ova članica Petra Pavleka posjetila je Big Yellow House Resort u Bošani na otoku Pagu čiji je cilj zaokret u samoodrživom smjeru te je o toj temi porazgovarala s njegovim vlasnikom.

Read More >

S ciljem upoznavanja šire zajednice s pozitivnim učincima tranzicijskih inicijativa, održali smo predavanje “Energetska tranzicija – uloga građana i lokalnih zajednica” u gradu Kninu.

Read More >
26 Jul 2022

Među 57 autora iz cijelog svijeta koji pisali za UN-ovu Enciklopediju o društvenoj i solidarnoj ekonomiji izabran je i naš voditelj programa Centri znanja Dražen Šimleša

Read More >

Trećim obrazovnim modulom završili smo ciklus četvrte sezone Akademije prirodnog graditeljstva. Pogledajte i pročitajte kako nam je bilo.

Read More >
15 Jul 2022

Ovu je vrtlarsku sezonu obilježio izostanak mraza koji je izrazito pogodovao voćkama, ali i razdoblje dugotrajne suše i visokih temperatura.

Read More >
14 Jul 2022

Od 24. – 30. lipnja 2022. na Recikliranom imanju održan je međunarodni trening za permakulturne učitelje u sklopu projekta "3PEAS 2.0".

Read More >
12 Jul 2022

Prošli smo tjedan sudjelovali u akciji zalijevanja mladih stabala koju je organizirala Inicijativa za javni voćnjak na Jarunu.

Read More >
06 Jul 2022

U srijedu, 29.6.2022. sudjelovali smo na proslavili 25. rođendana Volonterskog centra Zagreb, organizacije s kojom imamo vrlo uspješnu suradnju.

Read More >

Iza nas je i peta po redu radionica iz "ZERO WASTE" serije događanja u Koprivnici - radionica recikliranja plastičnih vrećica pod vodstvom naše Mateje Medić.

Read More >
All novosti