Green Network of Activist Groups (ZMAG) est une organisation qui rassemble des jardiniers biologiques, des praticiens des technologies applicables et de l'écoconstruction, des concepteurs de permaculture, des chercheurs d’équitables modèles sociaux d'organisation et de relations interpersonnelles égales, et des activistes environnementaux.

Latest Events

25 Sep
2021

Ove godine na Recikliranom imanju ZMAG organizira nešto posebno – permakulturni festival posvećen djeci i prirodnom graditeljstvu!

Learn More >

02 Oct
2021

U fokusu 5. Konvencije prirodnog graditeljstva su teme održivog graditeljstva, gradnje prirodnim materijalima, obrade industrijske konoplje, permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede. 

Learn More >
All Events

Novosti

Matko Šišak iz ZMAG-a kandidiran je za nagradu GREENLIDER koja se dodjeljuje osobama koje svojim javnim djelovanjem potiču principe održivog i zelenog načina života. 

Read More >

Posjetili smo slovensko permakulturno imanje Zavod Veles i dogovorili suradnju na temu permakulture i prirodnog graditeljstva.

Read More >
16 Sep 2021

U sklopu redovnih aktivnosti Društvene banke sjemena održana je vrtlarska radionica za članove DBS-a i nekoliko vjernih pratitelja.

Read More >

U sklopu ovogodišnje Akademije prirodnog graditeljstva izgradili smo demostracijsku kuću od drveta, balirane slame i zemlje u Vukomeriću.

Read More >

Prijavite se za trening Održivi razvoj kroz Erasmus+ i Europske snage solidarnosti koji će se održati u Hrvatskoj od 12. do 15. listopada 2021.

Read More >

Na ovom jedinstvenom i inovativnom projektu gradnje regenerativne farme ZMAG sudjeluje kao tehnička podrška za drvene konstrukcije i žbuke.

Read More >
30 Aug 2021

Jedna od tema trinaestog izdanja časopisa ekološke udruge ZEUS je ZMAG-ova Društvena banka sjemena. 

Read More >
23 Aug 2021

ZMAG na konferenciji Razvoj zelene ekonomije o važnosti integriracije zelene ekonomije u opći društveni razvoj temeljen na pravednosti, solidarnosti i održivosti.

Read More >
14 Aug 2021

Sudjelovali smo na završnom seminaru o društvenoj i solidarnoj ekonomiji te strukovnom obrazovanju i osposobljavanju europskog Erasmus+ projekta SSEVET2.

Read More >
All novosti