24 Svi 2022

Nakon sudjelovanja na konferenciji „Zajedno znanjem“ u Splitu, posjetili smo Solinsku atrakciju "Nove starine" te permakulturno imanje Pere Vojkovića na Visu.

Pročitaj više >
23 Svi 2022

U srijedu 11.5. ugostili smo mlade i motiviranje učenike Osnovne škole Ivane Brlić - Mažuranić iz Prigorja Brdovečkog.

Pročitaj više >

Početkom svibnja u Zagrebu održan je festival "Dobra energija" na kojem je sudjelovao i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >
20 Svi 2022

Pozivamo vas na besplatne Food Wave aktivnosti koje će se održati u subotu 21.05.2022. od 11 - 15 sati na Bundeku, u sklopu manifestacije Floraart.

Pročitaj više >
20 Svi 2022

U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, a povodom kampanje Hrvatska volontira, organizirana je jednodnevna volonterska akcija proljetnih radova u ZMAG-ovim vrtovima.

Pročitaj više >
18 Svi 2022

ZMAG-ov član Ivan Zoković održao je, u suradnji s organizacijom Pokret otoka, nova predavanja o solarima i građanskoj energiji.

Pročitaj više >
17 Svi 2022

10.5. 2022. posjetili su nas učenici i učitelji OŠ Janka Leskovara iz Pregrade i OŠ Bedekovčina zajedno sa svojim gostima - učiteljima i učenicima iz Poljske i Turske.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

ZMAG je pod vodstvom Mateje Medić održao još jednu radionicu recikliranja za djecu Osnovne škole Kralja Tomislava u Zagrebu.

Pročitaj više >