06 Pro 2021

U sklopu drugog ciklusa Food Wave treninga za mlade, studentima Agronomskog fakulteta održana su predavanja o izazovima u području hrane, povezanosti ekološkog otiska i hrane te zdravoj i održivoj prehrani.

Pročitaj više >
06 Pro 2021

Na predavanju su predstavljeni projekt eECONOMIJA, ekonomski model Ekonomija za opće dobro i ECG metodologija mjerenja društvenog i okolišnog utjecaja poduzeća, uz poseban naglasak na teme društvenog poduzetništva i nefinancijskog izvještavanja.

Pročitaj više >

Ekološka poljoprivreda i kratki lanci opskrbe u svrhu održivog razvoja lokalne zajednice bila je tema predavanja koje je ZMAG održao u Požegi.

Pročitaj više >

Projekt Food Wave i Reciklirano imanje predstavljeni učenicama i učenicima II. gimnazije u Zagrebu.

Pročitaj više >

ZMAG se odazvao pozivu European Platform on Learning Mobility i održao online predavanje o održivosti.

Pročitaj više >
23 Stu 2021

Na ovogodišnjoj konferenciji Naša dobra hrana razgovaralo se o nužnim promjenama prehrambenih i poljoprivrednih politika, očuvanju agrobioraznolikosti, solidarnim kratkim lancima opskrbe i pozitivnim primjerima ekoloških modela proizvodnje.

Pročitaj više >

U sklopu programa Zelene lektire koji provodi Prva riječka hrvatska gimnazija, učenice i učenici 2.b i 2d. razreda posjetili su Reciklirano imanje u Vukomeriću.

Pročitaj više >
12 Stu 2021

Konferenciju možete pratiti uživo ove subote od 10 do 15 sati putem Facebook i YouTube kanala ZMAG-a.

Pročitaj više >
10 Stu 2021

Cilj Ekonomije za opće dobro je biti od koristi svim dionicima u organizaciji – zaposlenicima, dobavljačima, kupcima, poslovnim partnerima, lokalnoj zajednici i društvu.

Pročitaj više >