Green Network of Activist Groups (ZMAG) is an organization that brings together organic gardeners, practitioners of applicable technologies and eco-building, permaculture designers, researchers of equitable social models of organization and equal interpersonal relationships, and environmental activists.

Latest Events

06 Dec
2021

ZEF poziva nezaposlene članove da se prijave na edukaciju za provedbu konzultantskih aktivnosti prema ECG standardu i tako pridruže stvaranju mreže ECG stručnjaka!

Learn More >

01 Dec
2021

Ne propustite predavanje pod nazivom Društveni poduzetnici i njihov pozitivan društveni utjecaj u kontekstu mjerenja i kvantificiranja društvenog utjecaja

Learn More >

13 Nov
2021

Na 5. konferenciji o održivosti prehrambenog sustava Naša dobra hrana razgovaramo o nužnim promjenama prehrambenih i poljoprivrednih politika, očuvanju agrobioraznolikosti, solidarnim kratkim lanacima opskrbe i pozitivnim primjerima ekoloških modela proizvodnje.

Learn More >

02 Oct
2021

U fokusu 5. Konvencije prirodnog graditeljstva su teme održivog graditeljstva, gradnje prirodnim materijalima, obrade industrijske konoplje, permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede. 

Learn More >

25 Sep
2021

Ove godine na Recikliranom imanju ZMAG organizira nešto posebno – permakulturni festival posvećen djeci i prirodnom graditeljstvu!

Learn More >

16 Sep
2021

Pozivamo Vas da se prijavite na radionicu Društvena permakultura koja će se održati u Humilišanima kod Mostara u Bosni i Hercegovini, u organizaciji udruge GAIA Kosovo.

Learn More >

16 Jul
2021

U drugom tjednu programa Ljeto kod Tesle, ZMAG stiže u Tehnički muzej Nikola Tesla s radionicom kreativnog recikliranja plastičnih vrećica. 

Learn More >

09 Jul
2021

ZMAG sudjeluje u ljetnom programu Tehničkog muzeja Nikola Tesla s radionicom Mašta reciklira svašta – kreativno recikliranje odjeće.

Learn More >

26 Jun
2021

Imate između 15 i 35 godina i želite naučiti više o odnosu hrane i klimatskih promjena? Zanima vas kako stvoriti održiv i otporan prehrambeni sustav? Prijavite se na Food Wave trening.

Learn More >
All Events

Novosti

06 Dec 2021

U sklopu drugog ciklusa Food Wave treninga za mlade, studentima Agronomskog fakulteta održana su predavanja o izazovima u području hrane, povezanosti ekološkog otiska i hrane te zdravoj i održivoj prehrani.

Read More >
06 Dec 2021

Na predavanju su predstavljeni projekt eECONOMIJA, ekonomski model Ekonomija za opće dobro i ECG metodologija mjerenja društvenog i okolišnog utjecaja poduzeća, uz poseban naglasak na teme društvenog poduzetništva i nefinancijskog izvještavanja.

Read More >

Ekološka poljoprivreda i kratki lanci opskrbe u svrhu održivog razvoja lokalne zajednice bila je tema predavanja koje je ZMAG održao u Požegi.

Read More >

Projekt Food Wave i Reciklirano imanje predstavljeni učenicama i učenicima II. gimnazije u Zagrebu.

Read More >

ZMAG se odazvao pozivu European Platform on Learning Mobility i održao online predavanje o održivosti.

Read More >
23 Nov 2021

Na ovogodišnjoj konferenciji Naša dobra hrana razgovaralo se o nužnim promjenama prehrambenih i poljoprivrednih politika, očuvanju agrobioraznolikosti, solidarnim kratkim lancima opskrbe i pozitivnim primjerima ekoloških modela proizvodnje.

Read More >

U sklopu programa Zelene lektire koji provodi Prva riječka hrvatska gimnazija, učenice i učenici 2.b i 2d. razreda posjetili su Reciklirano imanje u Vukomeriću.

Read More >
12 Nov 2021

Konferenciju možete pratiti uživo ove subote od 10 do 15 sati putem Facebook i YouTube kanala ZMAG-a.

Read More >
10 Nov 2021

Cilj Ekonomije za opće dobro je biti od koristi svim dionicima u organizaciji – zaposlenicima, dobavljačima, kupcima, poslovnim partnerima, lokalnoj zajednici i društvu.

Read More >
All novosti