Green Network of Activist Groups (ZMAG) is an organization that brings together organic gardeners, practitioners of applicable technologies and eco-building, permaculture designers, researchers of equitable social models of organization and equal interpersonal relationships, and environmental activists.

Latest Events

25 May
2023

Predstavljamo vam peto izdanje Akademije prirodnog graditeljstva koje će se održati od kraja svibnja do sredine srpnja 2023. godine na Recikliranom imanju Vukomerić.

Learn More >

13 May
2023

Volite pustolovinu i boravak u prirodi? Pridružite nam se na radionici "Bushcraft - uvod u kampiranje" i steknite znanja i praktične vještine potrebne za siguran i ugodan boravak u prirodi (kampiranje).

Learn More >

25 Mar
2023

S veseljem vas pozivamo na ZMAG-ovu veliku razmjenu sjemena koju organiziramo u suradnji sa Zelenim inkubatorom u sklopu 1. festivala Urbana džungla.

Learn More >

24 Mar
2023

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg tečaja, ZMAG u periodu od 24. ožujka do 23. travnja ponovno organizira rezidencijalni 72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja (Permaculture Design Course, PDC).

Learn More >

15 Feb
2023

Dobrodošli na ZMAG-ovu prvu ovogodišnju razmjenu sjemena koja će se održati u društvenom centru Zadruge Zelenica u Brezovici.

Learn More >

02 Dec
2022

Imate između 15 i 35 godina i zanima vas urbano vrtlarenje? Prijavite se za sudjelovanje na besplatnim vrtlarskim radionicama za mlade i saznajte koje su mogućnosti i izazovi eko uzgoja u gradu.

Learn More >

26 Nov
2022

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na šestu po redu konferenciju o održivosti prehrambenog sustava Naša dobra hrana koja će se održati 26. studenog 2022. na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, uz prijenos uživo putem Facebook i YouTube kanala udruge ZMAG.

Learn More >

21 Oct
2022

Povodom 20 godina rada udruge ZMAG, ponovno organiziramo rezidencijalni 72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja (Permaculture Design Course, PDC).

Learn More >

01 Oct
2022

Konvencija prirodnog graditeljstva je jednodnevni edukativno-promotivni događaj koji povezuje i umrežava ekološki orijentirane graditelje, projektante i sve zaljubljenike u tradicijsku arhitekturu.

Learn More >
All Events

Novosti

01 Jun 2023

26. svibnja 2023. sudjelovali smo na na radionici "Zalijevanje biljaka preko ljeta na balkonskim vrtovima" koju je organizirala udruga Zeleni inkubator iz Zagreba.

Read More >
24 May 2023

Održivo graditeljstvo i gradnja tema su posljednje, šeste epizode dokumentarnog serijala "Dobra eknomija". 

Read More >
23 May 2023

Pogledajte kako nam je bilo na prvoj radionici "Bushcraft - uvod u kampiranje" koju smo održali unatoč kiši.

Read More >

U suradnji sa VII gimnazijom u Zagrebu, održali smo 12. svibnja 2023. edukaciju "Permakulturno vrtlarstvo" za učenike.

Read More >
17 May 2023

Pogledajte prilog o permakulturi koji je snimljen na Recikliranom imanju Vukomerić.

Read More >

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb i udrugom Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade održali smo još jednu vrtlarsku edukaciju za starije osobe.

Read More >

U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, održali smo još jednu radionicu o održivom razvoju u osnovnoj školi Zorke Sever u Popovači.

Read More >
10 May 2023

Završio je ZMAG-ov proljetni Tečaj permakulturnog dizajna koji se održao od 24.3. do 23.4.2023. na Recikliranom imanju u selu Vukomerić. Pogledajte kako nam je bilo.

Read More >
09 May 2023

Pogledaje kako nam je bilo na radionici za osnovnoškolce koju smo održali u sklopu projekta:“Volonterstvo u školama – zajedno za humanije društvo”.

Read More >
All novosti