Green Network of Activist Groups (ZMAG) is an organization that brings together organic gardeners, practitioners of applicable technologies and eco-building, permaculture designers, researchers of equitable social models of organization and equal interpersonal relationships, and environmental activists.

Latest Events

24 Sep
2022

U subotu 24.09.2022. na budućem regenerativnom imanju za biointenzivnu proizvodnju povrća u Krušvaru kod Splita održava se cjelodnevna tesarska radionica gradnje drvene kućice na stablu. Pridružite nam se!

Learn More >

01 Oct
2022

Konvencija prirodnog graditeljstva je jednodnevni edukativno-promotivni događaj koji povezuje i umrežava ekološki orijentirane graditelje, projektante i sve zaljubljenike u tradicijsku arhitekturu.

Learn More >

21 Oct
2022

Povodom 20 godina rada udruge ZMAG, ponovno organiziramo rezidencijalni 72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja (Permaculture Design Course, PDC).

Learn More >
All Events

Novosti

18 Sep 2022

U subotu 10. rujna 2022., udruga ZMAG organizirala je prigodnu proslavu svog 20-og rođendana na Recikliranom imanju Vukomerić.

Read More >

IV. po redu Akademija prirodnog graditeljstva održana je na Recikliranom imanju u Vukomeriću kroz ukupno 12 radnih dana raspoređena u 3 modula i 96 sati programa.

Read More >
05 Sep 2022

29.8.2022. ugostili smo na Recikliranom imanju oko 70 djelatnika Plive povodom njihovog team buildinga.

Read More >
01 Sep 2022

Krajem kolovoza na Recikliranom imanju održan je trodnevni program koji je obuhvaćao niz seoskih ljetnih aktivnosti.

Read More >
25 Aug 2022

ZMAG-ov članica Petra Pavleka stekla je nove vještine kroz sudjelovanje na radionici ojkanja i gradnje suhozida koja se održala u Kistanju.

Read More >
24 Aug 2022

Sredinom kolovoza ostvarili smo uspješnu suradnju s izviđačkom udrugom Scout et Guides de France te na Recikliranom imanju ugostili njihove mlade volontere.

Read More >
04 Aug 2022

ZMAG-ova članica Petra Pavleka posjetila je Big Yellow House Resort u Bošani na otoku Pagu čiji je cilj zaokret u samoodrživom smjeru te je o toj temi porazgovarala s njegovim vlasnikom.

Read More >

S ciljem upoznavanja šire zajednice s pozitivnim učincima tranzicijskih inicijativa, održali smo predavanje “Energetska tranzicija – uloga građana i lokalnih zajednica” u gradu Kninu.

Read More >
26 Jul 2022

Među 57 autora iz cijelog svijeta koji pisali za UN-ovu Enciklopediju o društvenoj i solidarnoj ekonomiji izabran je i naš voditelj programa Centri znanja Dražen Šimleša

Read More >
All novosti