Green Network of Activist Groups (ZMAG) est une organisation qui rassemble des jardiniers biologiques, des praticiens des technologies applicables et de l'écoconstruction, des concepteurs de permaculture, des chercheurs d’équitables modèles sociaux d'organisation et de relations interpersonnelles égales, et des activistes environnementaux.

Latest Events

26 May
2022

Predstavljamo Vam četvrto izdanje Akademije prirodnog graditeljstva koje će se održati tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2022. godine na Recikliranom imanju Vukomerić.

Learn More >
All Events

Novosti

24 May 2022

Nakon sudjelovanja na konferenciji „Zajedno znanjem“ u Splitu, posjetili smo Solinsku atrakciju "Nove starine" te permakulturno imanje Pere Vojkovića na Visu.

Read More >
23 May 2022

U srijedu 11.5. ugostili smo mlade i motiviranje učenike Osnovne škole Ivane Brlić - Mažuranić iz Prigorja Brdovečkog.

Read More >

Početkom svibnja u Zagrebu održan je festival "Dobra energija" na kojem je sudjelovao i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Read More >
20 May 2022

Pozivamo vas na besplatne Food Wave aktivnosti koje će se održati u subotu 21.05.2022. od 11 - 15 sati na Bundeku, u sklopu manifestacije Floraart.

Read More >
20 May 2022

U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, a povodom kampanje Hrvatska volontira, organizirana je jednodnevna volonterska akcija proljetnih radova u ZMAG-ovim vrtovima.

Read More >
18 May 2022

ZMAG-ov član Ivan Zoković održao je, u suradnji s organizacijom Pokret otoka, nova predavanja o solarima i građanskoj energiji.

Read More >
17 May 2022

10.5. 2022. posjetili su nas učenici i učitelji OŠ Janka Leskovara iz Pregrade i OŠ Bedekovčina zajedno sa svojim gostima - učiteljima i učenicima iz Poljske i Turske.

Read More >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Read More >

ZMAG je pod vodstvom Mateje Medić održao još jednu radionicu recikliranja za djecu Osnovne škole Kralja Tomislava u Zagrebu.

Read More >
All novosti