Green Network of Activist Groups (ZMAG) is an organization that brings together organic gardeners, practitioners of applicable technologies and eco-building, permaculture designers, researchers of equitable social models of organization and equal interpersonal relationships, and environmental activists.

Latest Events

26 Aug
2022

Provedite s nama tri dana na Recikliranom imanju u ljetnom kampu „Ruralna priča“, gdje će se rad i ugoda ispreplitati i nadopunjavati kroz niz seoskih ljetnih aktivnosti.

Learn More >

21 Oct
2022

Povodom 20 godina rada udruge ZMAG, ponovno organiziramo rezidencijalni 72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja (Permaculture Design Course, PDC).

Learn More >
All Events

Novosti

04 Aug 2022

ZMAG-ova članica Petra Pavleka posjetila je Big Yellow House Resort u Bošani na otoku Pagu čiji je cilj zaokret u samoodrživom smjeru te je o toj temi porazgovarala s njegovim vlasnikom.

Read More >

S ciljem upoznavanja šire zajednice s pozitivnim učincima tranzicijskih inicijativa, održali smo predavanje “Energetska tranzicija – uloga građana i lokalnih zajednica” u gradu Kninu.

Read More >
26 Jul 2022

Među 57 autora iz cijelog svijeta koji pisali za UN-ovu Enciklopediju o društvenoj i solidarnoj ekonomiji izabran je i naš voditelj programa Centri znanja Dražen Šimleša

Read More >

Trećim obrazovnim modulom završili smo ciklus četvrte sezone Akademije prirodnog graditeljstva. Pogledajte i pročitajte kako nam je bilo.

Read More >
15 Jul 2022

Ovu je vrtlarsku sezonu obilježio izostanak mraza koji je izrazito pogodovao voćkama, ali i razdoblje dugotrajne suše i visokih temperatura.

Read More >
14 Jul 2022

Od 24. – 30. lipnja 2022. na Recikliranom imanju održan je međunarodni trening za permakulturne učitelje u sklopu projekta "3PEAS 2.0".

Read More >
12 Jul 2022

Prošli smo tjedan sudjelovali u akciji zalijevanja mladih stabala koju je organizirala Inicijativa za javni voćnjak na Jarunu.

Read More >
06 Jul 2022

U srijedu, 29.6.2022. sudjelovali smo na proslavili 25. rođendana Volonterskog centra Zagreb, organizacije s kojom imamo vrlo uspješnu suradnju.

Read More >

Iza nas je i peta po redu radionica iz "ZERO WASTE" serije događanja u Koprivnici - radionica recikliranja plastičnih vrećica pod vodstvom naše Mateje Medić.

Read More >
All novosti