Green Network of Activist Groups (ZMAG) is an organization that brings together organic gardeners, practitioners of applicable technologies and eco-building, permaculture designers, researchers of equitable social models of organization and equal interpersonal relationships, and environmental activists.

Latest Events

25 Sep
2021

Ove godine na Recikliranom imanju ZMAG organizira nešto posebno – permakulturni festival posvećen djeci i prirodnom graditeljstvu!

Learn More >

02 Oct
2021

U fokusu 5. Konvencije prirodnog graditeljstva su teme održivog graditeljstva, gradnje prirodnim materijalima, obrade industrijske konoplje, permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede. 

Learn More >
All Events

Novosti

Matko Šišak iz ZMAG-a kandidiran je za nagradu GREENLIDER koja se dodjeljuje osobama koje svojim javnim djelovanjem potiču principe održivog i zelenog načina života. 

Read More >

Posjetili smo slovensko permakulturno imanje Zavod Veles i dogovorili suradnju na temu permakulture i prirodnog graditeljstva.

Read More >
16 Sep 2021

U sklopu redovnih aktivnosti Društvene banke sjemena održana je vrtlarska radionica za članove DBS-a i nekoliko vjernih pratitelja.

Read More >

U sklopu ovogodišnje Akademije prirodnog graditeljstva izgradili smo demostracijsku kuću od drveta, balirane slame i zemlje u Vukomeriću.

Read More >

Prijavite se za trening Održivi razvoj kroz Erasmus+ i Europske snage solidarnosti koji će se održati u Hrvatskoj od 12. do 15. listopada 2021.

Read More >

Na ovom jedinstvenom i inovativnom projektu gradnje regenerativne farme ZMAG sudjeluje kao tehnička podrška za drvene konstrukcije i žbuke.

Read More >
30 Aug 2021

Jedna od tema trinaestog izdanja časopisa ekološke udruge ZEUS je ZMAG-ova Društvena banka sjemena. 

Read More >
23 Aug 2021

ZMAG na konferenciji Razvoj zelene ekonomije o važnosti integriracije zelene ekonomije u opći društveni razvoj temeljen na pravednosti, solidarnosti i održivosti.

Read More >
14 Aug 2021

Sudjelovali smo na završnom seminaru o društvenoj i solidarnoj ekonomiji te strukovnom obrazovanju i osposobljavanju europskog Erasmus+ projekta SSEVET2.

Read More >
All novosti