Current events

10/2020 | Listopad

03 Oct
2020

Otkrijte sve o grahu na radionici Tako nam je grah (is)pao

Radionica za aktivne članove Društvene banke sjemena na temu graha s ciljem upoznavanja s najpoznatijim tradicijskim sortama Hrvatske i načinima uzgoja.

Learn More >

05 Oct
2020

Na Dan učitelja u goste Recikliranom imanju stižu učitelji iz OŠ Velika Pisanica

Posjeta učitelja OŠ Velika Pisanica i stručno vođeni obilazak Recikliranog imanja u sklopu projekta Obrazovanje za održivi razvoj.

Learn More >

10 Oct
2020

Zanimljivosti iz arhitekture na 4. Konvenciji prirodnog graditeljstva

U fokusu 4. Konvencije prirodnog graditeljstva su teme samoodrživog života, gradnja konopljom, slamom i zemljom te edukacija za prirodne graditelje.

Learn More >

17 Oct
2020

Volonterska akcija 72 sata bez kompromisa na Recikliranom imanju

U sklopu projekta 72 sata bez kompromisa studenti sudjeluju u volonterskoj akciji jesenske pripreme vrta i održavanja šumskog vrta na Recikliranom imanju.

Learn More >

24 Oct
2020

EdUTOPIJA 21 – modul 5: Komunikacija u svrhu zagovaranja

Na petom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče kako komunicirati u svrhu zagovaranja.

Learn More >

25 Oct
2020

Svi za sjeme, sjeme za sve! – radionica zaboravljenih vještina čuvanja sjemena

Besplatna radionica Svi za sjeme, sjeme za sve! posvećena je vještinama čuvanja sjemena u vlastitom vrtu i gospodarstvu, a namijenjena je članovima Društvene banke sjemena.

Learn More >

31 Oct
2020

EdUTOPIJA 21 – modul 6: Kako uspješno financirati inicijativu?

Na šestom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče kako uspješno financirati inicijativu.

Learn More >