Green Network of Activist Groups (ZMAG) is an organization that brings together organic gardeners, practitioners of applicable technologies and eco-building, permaculture designers, researchers of equitable social models of organization and equal interpersonal relationships, and environmental activists.

Latest Events

10 Dec
2023

Naučite izrađivati vlastite kozmetičke proizvode od potpuno prirodnih sastojaka.

Learn More >
All Events

Novosti

U ponedjeljak, 27.11. 2023. održali smo posljednju ovogodišnju edukaciju za mlade o povezanosti hrane i klime koja se provodi u sklopu projekta Naša dobra hrana. 

Read More >
29 Nov 2023

Akciju sadnje hrasta lužnjaka u Turopoljskom lugu organizirao je LAG Zrinska gora - Turopolje u sklopu projekta "Pluća turopoljskog kraja."

Read More >
27 Nov 2023

U petak 17.11. 2023. posjetili smo obitelj Marelja koji grade jedinstvenu niskoenergetsku kuću od slame u Koprivnici. Pogledajte kako izgleda proces njene gradnje.

Read More >
23 Nov 2023

Pozivamo vas edukaciju za studente koja obuhvaća predavanje i praktičnu radionicu, a koju će voditi naša članica Petra Pavleka u suradnji s Udrugom studenata biologije - BIUS.

Read More >
21 Nov 2023

U subotu 18.11.2023. otputovali smo u Lemeš blizu Križevaca na drugi izlet članova Društvene banke sjemena, u posjet našoj novoj aktivnoj članici Marceli Velf. 

Read More >
20 Nov 2023

Svečanost je održana u hotelu Esplanade u Zagrebu, a na njoj je prisustvovalo preko 400 predstavnika organizacija civilnoga društva, međunarodnih institucija, tijela državne uprave te lokalne i regionalne samouprave.

Read More >
16 Nov 2023

Početkom studenog smo, na Recikliranom imanju, održali edukaciju za mlade volontere pod nazivom "Planiranje šumskog vrta".

Read More >
15 Nov 2023

ZMAG-ov član Dražen Šimleša gostovao je na 2. Međunarodnoj konferenciji zelenih knjižnica "Let's go Green" u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Read More >
14 Nov 2023

Naš Matko Šišak je imao čast i zadovoljstvo, u ime ZMAG-a, prisustvovati otvorenju životnog projekta Igora i Katarine Štavlić u Marindvoru kraj Požege.

Read More >
All novosti