Prirodno graditeljstvo

ZMAG u emisiji Koordinacija

19.04.2024.

Pogledajte novu epizodu emisije Koordinacija koja pokriva aktualne teme iz svijeta građevinarstva te donosi prilog s Recikliranog imanja.

U temi tjedna pričamo o našim iskustvima i Akademiji prirodnog graditeljstva - praktičnoj edukaciji za graditelje, projektante, graditeljske entuzijaste i sve koji žele živjeti zdravijim životnim stilovima.
 
Pred nama je šesto izdanje Akademije koje će se održati od kraja svibnja do sredine srpnja 2024. godine, a prijave su još uvijek otvorene!

Detaljan program, prijavnicu i kontakt za dodatna pitanja potražite na linku: 
https://www.zmag.hr/hr/kalendar/vi.-akademija-prirodnog-graditeljstva-2024.html
 

Ostale vijesti iz teme

Ovogodišnja VII. Konvencija prirodnog graditeljstva je u svakom smislu nadmašila sva očekivanja. Preko dvije stotine posjetitelja je došlo u naše malo selo i svi smo se odlično proveli. Pročitajte i pogledajte kako nam je bilo.

Pročitaj više >

29.9.2023. smo još jednom okupili polaznike V. sezone Akademije prirodnog graditeljstva kako bi se podružili i održali dodatnu praksu iz završnih zemljanih žbuka i polaganja kamena.

Pročitaj više >

Krenula je naša dugo očekivana, peta po redu Akademija prirodnog graditeljstva na ZMAG-ovom Recikliranom imanju Vukomerić. U dvanaest radnih dana izgradit ćemo jedinstvenu demonstacijsku građevinu od prirodnih, lokalnih i minimalno obrađenih materijala.

Pročitaj više >
Više novosti