Dobra Ekonomija

ZMAG-ova priča o Recikliranom imanju na konferenciji Klimatske promjene i zelena ekonomija

09.08.2021.

ZMAG je u lipnju putem Zoom platforme sudjelovao na trodnevnoj regionalnoj konferenciji Klimatske promjene i zelena ekonomija u organizaciji udruge Eko-svest iz Makedonije.

Konferencija je donijela niz zanimljivih predavanja i predstavila brojne međunarodne stručnjake za teme klimatskih promjena, zelene ekonomije, kružne ekonomije i održivog turizma. Dražen Šimleša iz ZMAG-a održao je predavanje drugi dan konferencije, 23. lipnja 2021., kada je predstavio priču Recikliranog imanja na temu otpada, kružne ekonomije i pozitivnog utjecaja na klimu.

Ostale vijesti iz teme

23 Kol 2021

ZMAG na konferenciji Razvoj zelene ekonomije o važnosti integriracije zelene ekonomije u opći društveni razvoj temeljen na pravednosti, solidarnosti i održivosti.

Pročitaj više >
14 Kol 2021

Sudjelovali smo na završnom seminaru o društvenoj i solidarnoj ekonomiji te strukovnom obrazovanju i osposobljavanju europskog Erasmus+ projekta SSEVET2.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
Više novosti