Dobra Ekonomija

ZMAG-ova praksa kao dobra praksa u razgovorima o održivom oporavku i Europskom zelenom planu

27.05.2021.

ZMAG-ovo gospodarenje resursima i zero waste filozofija predstavljeni su kao primjer dobre prakse na konferenciji njemačke fondacije Heinrich Böll Foundation.

ZMAG je 10. svibnja 2021. online putem sudjelovao na godišnjoj konferenciji njemačke fondacije Heinrich Böll Foundation (HBS) s glavnom temom Sustainably Recovering from the Pandemic, The European Green Deal – Think Locally. Pod temom Dobre prakse – Resursi/Zero Waste predstavljeno je ZMAG-ovo gospodarenje resursima na Recikliranom imanju i načini doprinosa smanjivanju količine otpada.

 

Ostale vijesti iz teme

10 Lip 2021

ZMAG je sudjelovao u programu Cities for Change s razgovorima o ekonomskoj tranziciji i edukaciji o javnim politikama koje promoviraju dobru ekonomiju.

Pročitaj više >
31 Svi 2021

U sklopu programa Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge predstavili smo naše priče o Recikliranom imanju i Zadruzi za dobru ekonomiju.

Pročitaj više >
11 Svi 2021

Kriza uzrokovana COVID-19 virusom još jednom nam pokazuje da je promjena ekonomskih perspektivi i praksi nužna – i hitna. I to u smjeru društvene i solidarne ekonomije koja jača ekonomsku i društvenu otpornost za buduće krize.

Pročitaj više >
Više novosti