Dobra Ekonomija

ZMAG na europskom seminaru o strukovnom obrazovanju na temu društvene i solidarne ekonomije

14.08.2021.

ZMAG je sudjelovao na završnom seminaru o društvenoj i solidarnoj ekonomiji te strukovnom obrazovanju i osposobljavanju europskog Erasmus+ projekta SSEVET2.

European Seminar SSE and VET: Strengthening VET Trainers' Competencies održao se, u okviru projekta SSEVET2, 20. srpnja 2021., a na njemu je sudjelovao i ZMAG. Riječ je o projektu koji je jako blizak projektu EmploySSE u kojem je ZMAG partner. ZMAG je sudjelovao u jednoj od radnih grupa u kojoj smo podijelili svoje veliko iskustvo s neformalnim obrazovanjem i načinima kako ga koristimo u obrazovanju na temu društvene i solidarne ekonomije, posebno u radu s učiteljima.

Ostale vijesti iz teme

23 Kol 2021

ZMAG na konferenciji Razvoj zelene ekonomije o važnosti integriracije zelene ekonomije u opći društveni razvoj temeljen na pravednosti, solidarnosti i održivosti.

Pročitaj više >
09 Kol 2021

ZMAG je u lipnju putem Zoom platforme sudjelovao na trodnevnoj regionalnoj konferenciji Klimatske promjene i zelena ekonomija u organizaciji udruge Eko-svest iz Makedonije.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
Više novosti