Prirodno graditeljstvo

Zatvorene prijave za IV. Akademiju prirodnog graditeljstva 2022.

19.04.2022.

Obavještavamo Vas da su prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu zatvorene.

I ove smo godine uspjeli u kratkom vremenskom periodu okupiti raznoliku grupu motiviranih polaznika. Pripreme za edukaciju su u punom jeku: pripremamo gradilišta, obavljaju se završna projektiranja i nabava materijala, složeni su detaljni rasporedi radionica i isplanirano je sve što je potrebno da učenje i gradnja budu što uspješniji i produktivniji.

IV. Akademija prirodnog graditeljstva 2022. održat će se kroz 3 modula i 96 sati praktičnog rada na Recikliranom imanju Vukomerić. Svaki modul traje četiri dana, a prvi je na rasporedu krajem svibnja dok će se drugi i treći modul održati sredinom lipnja i srpnja.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na info@zmag.hr ili na mob 00385 915981281.

Voditelj IV. Akademije prirodnog graditeljstva,
Matko Šišak

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

Ugostili smo naše partnere iz organizacija GAIA Kosovo i Klub finih zanata iz Srbije u sklopu projekta WaaMooM (We are all Made out of Mud) i poveli ih u studijski posjet značajnijim organizacijama koje se bave prirodnim graditeljstvom.

Pročitaj više >
Više novosti