Zapošljavamo! Natječaj za Voditelja/icu ureda

06.07.2021.

Postani Voditelj/ica ureda Zelene mreže aktivističkih grupa i pridruži se našem super timu!

ZMAG je udruga koja okuplja organske vrtlare, praktičare primjenjivih tehnologija i ekološkog graditeljstva, dizajnere permakulture, istraživače pravednih socijalnih modela organizacije i ravnopravnih međuljudskih odnosa te ekološke aktiviste koji razvijaju prostore istraživanja i učenja te praktične primjene znanja i vještina za održivo življenje. Ovim putem Vas pozivamo da se javite na natječaj za Voditelja/icu ureda i pridružite našem dinamičnom timu!

Na poveznici se nalaze detalji Natječaja.

Prijavu, uključujući životopis i motivacijsko pismo potrebno je poslati najkasnije do 14. srpnja na e-maila: ured@zmag.hr s naznakom “Prijava za radno mjesto Voditelj/ica ureda”. Nakon obrade zaprimljenih prijava, bit će organiziran razgovor i dodatne provjere sposobnosti i vještina s kandidatima/kinjama koji zadovoljavaju uvjete natječaja. Više informacija će odabrani kandidati/kinje dobiti elektroničkom poštom. Razgovori su mogući i prije navedenog roka završetka natječaja.

Slanjem životopisa i motivacijskog pisma slobodno i izričito dajete privolu ZMAG-u, Vukomerić 23/3, Dubranec, OIB 27906908289 kao voditelju zbirke osobnih podataka, da Vaše osobne podatke može obrađivati i koristiti u svrhu prijave na slobodno radno mjesto Voditelj/ica ureda.  

 

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
29 Srp 2021

U novom izdanju magazina D&D koji je na kioscima, inspirirajte se dobrim primjerima iz vrtova Kopenhagena i otoka Krka. 

Pročitaj više >
Više novosti