Dobra Ekonomija

Zapošljavamo! Natječaj za asistenta/icu glavnoj konzultantici u sklopu projekta eECONOMIJA

27.04.2021.

Zadruga za etično financiranje (ZEF) i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) u sklopu projekta eECONOMIJA zapošljavaju asistenta/icu glavnoj konzultantici.

Ako ste ikada poželjeli raditi u jednom drugačijem, inovativnom, inspirativnom timu, u kojem rad ima višu svrhu, koji promiče poduzetništvo i društveno odgovornu ekonomiju, zelene politike i pravedne socijalne modele onda je ovo pravi posao za Vas!

Na poveznici se nalaze detalji Natječaja.

Prijavu, uključujući životopis i motivacijsko pismo, potrebno je poslati najkasnije do 3. svibnja 2021. do 15 sati putem e-maila: jbrbora@zef.hr s naznakom Prijava za radno mjesto Asistent/ica glavnoj konzultantici. Nakon obrade zaprimljenih prijava, bit će organiziran razgovor s kandidatima koji zadovoljavaju uvjete natječaja. Odabrani kandidati/kinje primit će više informacija elektroničkom poštom.

Ciljevi projekta eECONOMIJA su jačanje kapaciteta zaposlenika ZEF-a i ZMAG-a za pružanje usluge mjerenja i praćenja društvenog utjecaja, kao i drugih korisnika putem edukacija, radionica, umrežavanja i javnih događanja te snažna javna promocija metodologije i prakse kako bi se značajno povećao broj društvenih poduzetnika koji kvantificiraju svoj društveni utjecaj, ali i tradicionalnih poduzeća koji će na taj način moći kvantificirati svoj utjecaj te implementirati politike i prakse u poslovanje kojima je cilj poboljšati vlastiti društveni utjecaj.

ZEF je neprofitna organizacija koja u ovom trenutku okuplja više od 800 fizičkih i pravnih osoba, koje zajedničkim snagama rade na razvoju demokratične, transparentne, solidarne te društveno i okolišno odgovorne ekonomije.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objavljen na ovoj internetskoj stranici isključiva je odgovornost ZMAG-a.

Ostale vijesti iz teme

29 Pro 2021

U sklopu turneje po Hrvatskoj pod nazivom Društveni poduzetnici i njihov pozitivan društveni utjecaj u kontekstu mjerenja i kvantificiranja društvenog utjecaja ZEF i ZMAG održali su predavanje u Karlovcu i predstavili lokalni primjer dobre prakse s područja Karlovačke županije.

Pročitaj više >
24 Pro 2021

Zadruga za etično financiranje i ZMAG organizirali su prvu konferenciju za klijente, uz prateće predavanje pod nazivom Ekonomija za opće dobro – ECG.

Pročitaj više >
Više novosti