Dobra Ekonomija

Zapošljavamo! Natječaj za asistenta/icu glavnoj konzultantici u sklopu projekta eECONOMIJA

27.04.2021.

Zadruga za etično financiranje (ZEF) i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) u sklopu projekta eECONOMIJA zapošljavaju asistenta/icu glavnoj konzultantici.

Ako ste ikada poželjeli raditi u jednom drugačijem, inovativnom, inspirativnom timu, u kojem rad ima višu svrhu, koji promiče poduzetništvo i društveno odgovornu ekonomiju, zelene politike i pravedne socijalne modele onda je ovo pravi posao za Vas!

Na poveznici se nalaze detalji Natječaja.

Prijavu, uključujući životopis i motivacijsko pismo, potrebno je poslati najkasnije do 3. svibnja 2021. do 15 sati putem e-maila: jbrbora@zef.hr s naznakom Prijava za radno mjesto Asistent/ica glavnoj konzultantici. Nakon obrade zaprimljenih prijava, bit će organiziran razgovor s kandidatima koji zadovoljavaju uvjete natječaja. Odabrani kandidati/kinje primit će više informacija elektroničkom poštom.

Ciljevi projekta eECONOMIJA su jačanje kapaciteta zaposlenika ZEF-a i ZMAG-a za pružanje usluge mjerenja i praćenja društvenog utjecaja, kao i drugih korisnika putem edukacija, radionica, umrežavanja i javnih događanja te snažna javna promocija metodologije i prakse kako bi se značajno povećao broj društvenih poduzetnika koji kvantificiraju svoj društveni utjecaj, ali i tradicionalnih poduzeća koji će na taj način moći kvantificirati svoj utjecaj te implementirati politike i prakse u poslovanje kojima je cilj poboljšati vlastiti društveni utjecaj.

ZEF je neprofitna organizacija koja u ovom trenutku okuplja više od 800 fizičkih i pravnih osoba, koje zajedničkim snagama rade na razvoju demokratične, transparentne, solidarne te društveno i okolišno odgovorne ekonomije.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objavljen na ovoj internetskoj stranici isključiva je odgovornost ZMAG-a.

Ostale vijesti iz teme

10 Svi 2021

Kriza uzrokovana COVID-19 virusom još jednom nam pokazuje da je promjena ekonomskih perspektivi i praksi nužna – i hitna. I to u smjeru društvene i solidarne ekonomije koja jača ekonomsku i društvenu otpornost za buduće krize.

Pročitaj više >
30 Tra 2021

Konferencija o dobroj ekonomiji otkrila je što "dobri" gradovi čine za svoje građane kako bi im povećali kvalitetu života, kako izgledaju gradovi u kojima živi dobra ekonomija i zašto su Cres, Koprivnica, Ludbreg i Pregrada primjeri koji inspiriraju.

Pročitaj više >
20 Tra 2021

Pridružite nam se u dobrim razgovorima o društvenoj i solidarnoj ekonomiji putem ZMAG-ovih Facebook i YouTube kanala.

Pročitaj više >
Više novosti