Agroekologija

Volonteri iz Texasa na Recikliranom imanju

02.09.2023.

29. kolovoza na imanju smo imali goste i volontere iz Teksasa koje nam je dovela polaznica našeg tečaja permakulturnog dizajna Ivana Kordić iz udruge Tatavaka.

Riječ je o bračnom paru koji je na imanje stigao s ciljem da se inspirira te unese permakulturu u svoj vrt i svakodnevnicu. Zauzvrat, pomogli su nam u sezonskim vrtlarskim aktivnostima. Nakon obilaska imanja, bacili smo se na posao i presadili u naš vrt starinske jagode mjesečarke koje smo dobili na poklon od Ljiljane Adamić prilikom posjete njenom imanju u sklopu projekta Ruralna priča.

Ostale vijesti iz teme

16 Lip 2023

Radionicu je organizirala Ženevska akademija za međunarodno humanitarno pravo i ljudska prava kako bi ispitala što UNDROP i reforma EU znače u hrvatskom kontekstu. 

Pročitaj više >
06 Svi 2023

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb i udrugom Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, održali smo edukaciju "Uvod u eko vrtlarstvo" za starije osobe.

Pročitaj više >
11 Tra 2023

Ova interaktivna karta služi kao platforma za otkrivanje živih agroekoloških laboratorija i sličnih inicijativa/projekata kako bi se poboljšala organizirana makroregionalna suradnja za razvoj međunarodnih projekata i prijedloga.

Pročitaj više >
Više novosti