Agroekologija

ZMAG o održivoj prehrani i poljoprivredi u sklopu seminara Vizije i instrumenti održivog razvoja na lokalnoj razini

24.11.2020.

Vizije i instrumenti održivog razvoja na lokalnoj razini naziv je online seminara za vijećnike i vijećnice te članove savjeta mladih koji se održao 7. studenog 2020., a na kojem je kao jedan od voditelja grupa i predavača sudjelovao i Dražen Šimleša iz ZMAG-a.

Seminar se održao u organizaciji Zaklade Friedrich Ebert i uključivao je predavanja i rad u grupi s voditeljem, uz rasprave na teme klimatskih promjena, održive prehrane i poljoprivrede te održive mobilnosti. Dražen Šimleša sa sudionicima raspravljao je o održivoj prehrani i poljoprivredi, a o drugim temama su predavali i radili s grupama Mirela Holy, Lidija Pavić Rogošić i Igor Grozdanić.

Foto: Sanjin Kaštelan

Ostale vijesti iz teme

28 Pro 2020

U sklopu ZMAG-ovog događanja Mjesec naše dobre hrane, održan je online sastanak grupa solidarnih kratkih lanaca opskrbe iz cijele Hrvatske.

Pročitaj više >
16 Pro 2020

Mjesec naše dobre hrane započeo je konferencijom na temu Održivi prehrambeni sustavi u vremenu poslije krize COVID-19, koja se održala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, uz prijenos uživo putem Facebook i Youtube kanala ZMAG-a.

Pročitaj više >
10 Pro 2020

Odgovor ZMAG-a na Prijedlog novog Zakona o sjemenu, sadnom materijalu i priznavanju sorti poljoprivrednog bilja.

Pročitaj više >
Više novosti