Edukacije za održivo življenje

Učenici Prve riječke hrvatske gimnazije posjetili Reciklirano imanje

22.11.2021.

U sklopu programa Zelena lektira koji provodi Prva riječka hrvatska gimnazija, učenice i učenici 2.b i 2d. razreda posjetili su Reciklirano imanje u Vukomeriću.

Učenici i učenice posjetili su Reciklirano imanje 18. listopada 2021. i sudjelovali u predavanju na teme održivog razvoja i očuvanja okoliša, ekološkog otiska i važnosti hrane. Predstavnici ZMAG-a poveli su ih u obilazak imanja, predstavili im kako je tekla obnova nakon prošlogodišnjeg potresa te im pokazali na koji način se održivo življenje i razvoj promoviraju i prakticiraju na imanju.

Ostale vijesti iz teme

S ciljem upoznavanja šire zajednice s pozitivnim učincima tranzicijskih inicijativa, održali smo predavanje “Energetska tranzicija – uloga građana i lokalnih zajednica” u gradu Kninu.

Pročitaj više >

Iza nas je i peta po redu radionica iz "ZERO WASTE" serije događanja u Koprivnici - radionica recikliranja plastičnih vrećica pod vodstvom naše Mateje Medić.

Pročitaj više >

Na ovogodišnjem VG FESTU, festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici, ZMAG je još jednom pokazao kako na jednostavan i maštovit način ponovno upotrijebiti predmete koji nas svakodnevno okružuju.

Pročitaj više >
Više novosti