Prirodno graditeljstvo

U Koprivnici smo razgovarali o organskoj arhitekturi

12.05.2021.

ZMAG je proveo inspirativan dan u Koprivnici gdje su prirodni graditelji održali predavanje na temu organske arhitekture.

U suradnji s Udrugom Kopriva i u sklopu njihovog projekta KUPID, 23. travnja 2021. ZMAG je u u Domu mladih Koprivnica održao predavanje Organska arhitektura. Predavači su proveli malo, ali zainteresirano i vrijedno društvo kroz teme korištenja lokalnih i industrijski neobrađenih materijala za gradnju organskih oblika po uzorcima iz prirode, a  razgovaralo se i o izazovima obnove i zaštite vrijedne ruralne graditeljske baštine koprivničkog kraja. 

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

Prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu su zatvorene, a pripreme za edukaciju su u punom jeku.

Pročitaj više >
Više novosti