Prirodno graditeljstvo

Sudjelujte na tečaju za organiziranje događanja za mlade u području prirodne gradnje

05.10.2021.

Preostalo je je samo još jedno mjesto za polaznike iz Hrvatske za tečaj koordinatora volontera, stoga požurite!

Ako želite naučiti kako uspješno voditi timove kratkoročnih volontera, radnih kampova i ESC volonterskih timova razmjena mladih na teme održivog razvoja i prirodnog graditeljstva prijavite se na tečaj u organizaciji udruge GAIA Kosovo. Tečaj će se održati od 15. do 22. listopada 2021. u selu Boževce, gdje GAIA razvija obrazovni program za permakulturu i prirodnu gradnju. Cilj obuke je osposobiti i osnažiti sudionike vještinama, znanjima i kompetencijama za organiziranje kratkotrajnih grupnih događanja (razmjene, volontiranje) za mlade u području prirodne gradnje, s naglaskom na uključivanje, ravnopravnost spolova i osnaživanje. Metodologija će se temeljiti na neformalnim metodama, spojenim s praksama temeljenim na prirodi i poučavanjem permakulture. 

Više informacija o programu i prijavama pronađite OVDJE.

 

 

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

Prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu su zatvorene, a pripreme za edukaciju su u punom jeku.

Pročitaj više >
Više novosti