Prirodno graditeljstvo

Sudjelujte na tečaju za organiziranje događanja za mlade u području prirodne gradnje

05.10.2021.

Preostalo je je samo još jedno mjesto za polaznike iz Hrvatske za tečaj koordinatora volontera, stoga požurite!

Ako želite naučiti kako uspješno voditi timove kratkoročnih volontera, radnih kampova i ESC volonterskih timova razmjena mladih na teme održivog razvoja i prirodnog graditeljstva prijavite se na tečaj u organizaciji udruge GAIA Kosovo. Tečaj će se održati od 15. do 22. listopada 2021. u selu Boževce, gdje GAIA razvija obrazovni program za permakulturu i prirodnu gradnju. Cilj obuke je osposobiti i osnažiti sudionike vještinama, znanjima i kompetencijama za organiziranje kratkotrajnih grupnih događanja (razmjene, volontiranje) za mlade u području prirodne gradnje, s naglaskom na uključivanje, ravnopravnost spolova i osnaživanje. Metodologija će se temeljiti na neformalnim metodama, spojenim s praksama temeljenim na prirodi i poučavanjem permakulture. 

Više informacija o programu i prijavama pronađite OVDJE.

 

 

Ostale vijesti iz teme

Uspješno je održana peta po redu Konvencija prirodnog graditeljstva na Recikliranom imanju u Vukomeriću.

Pročitaj više >

Iza nas su Tri praščića, prvi dječji permakulturni festival organiziran s ciljem da približi djeci ljepotu prirodnog graditeljstva kroz učenje vještina gradnje prirodnim materijalima.

Pročitaj više >

Matko Šišak iz ZMAG-a kandidiran je za nagradu GREENLIDER koja se dodjeljuje osobama koje svojim javnim djelovanjem potiču principe održivog i zelenog načina života. 

Pročitaj više >
Više novosti