Dobra Ekonomija

Priručnik za gradove – razvoj društvene i solidarne ekonomije kroz javne politike

18.05.2021.

U našoj Bazi znanja nalazi se još jedana zanimljiva publikacija: Priručnik za gradove – razvoj društvene i solidarne ekonomije kroz javne politike.

Priručnik je objavljen u sklopu projekta Partnerstvo za društvenu i solidarnu ekonomiju (PDSE) unutar kojeg smo promovirali i zagovarali društvenu i solidarnu ekonomiju u Hrvatskoj kroz multisektorsku suradnju i kreiranje javnih politika za poboljšanje kvalitete života i upravljanje održivim ekonomskim i društvenim razvojem u lokalnoj zajednici.

Priručnik je dostupan za preuzimananje u našoj BAZI ZNANJA pod rubrikom Dobra ekonomija.

Projekt je financiran kroz Švicarsko–hrvatski program suradnje koji provodi Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Poziv Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj.
Projekt Partnerstvo za društvenu i solidarnu ekonomiju sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Projekt je sufinanciran kroz Švicarsko–hrvatski program suradnje. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena na ovoj internetskoj stranici isključiva su odgovornost ZMAG-a i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ostale vijesti iz teme

13 Vel 2024

Krajem siječnja naš Dražen Šimleša izabran je za člana Međunarodnog upravnog odbora Nyéléni procesa (Nyéléni International Steering Committee - NISC). 

Pročitaj više >
12 Vel 2024

28.1.2024. održali smo predavanje o dobroj ekonomiji za mlade u sklopu programa "European green activists training".

Pročitaj više >
01 Vel 2023

Ovogodišnji sastanak koordinacijskog odbora Europske mreže za solidarnu ekonomiju RIPESS Europe, čiji smo član, održao se u Parizu od 18. do 21.01.2023.

Pročitaj više >
Više novosti