Prirodno graditeljstvo

Pogledajte kako nam je (super) bilo na Akademiji prirodnog graditeljstva 2019

27.05.2020.

Ususret novim radionicama prirodnog graditeljstva, pogledajte kratki filmski osvrt Nives Sertić na prošlogodišnju Akademiju prirodnog graditeljstva.

Pogledajte kako se 20 radnih dana, 3 lokacije, nebrojeno bala slame, gline, zabave i 21 sat audio i video materijala pretočilo u kratki filmski osvrt na jednu građevinsku epopeju. U sklopu Akademije prirodnog graditeljstva 2019, uz rad, učenje i razmjenu iskustava ZMAG-ov tim prirodnog graditeljstva i polaznici Akademije sagradili su kuću jednoj mladoj obitelji i time pomogli ostvarenju još jednog sna o životu u skladu s prirodom, daleko od gradske buke, zagađenja i stresa. Pogledajte i uživajte (s nama)!

Autorica filma je Nives Setić.

Akademiju prirodnog graditeljstva sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

Prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu su zatvorene, a pripreme za edukaciju su u punom jeku.

Pročitaj više >
Više novosti