Prirodno graditeljstvo

Pogledajte kako nam je (super) bilo na Akademiji prirodnog graditeljstva 2019

27.05.2020.

Ususret novim radionicama prirodnog graditeljstva, pogledajte kratki filmski osvrt Nives Sertić na prošlogodišnju Akademiju prirodnog graditeljstva.

Pogledajte kako se 20 radnih dana, 3 lokacije, nebrojeno bala slame, gline, zabave i 21 sat audio i video materijala pretočilo u kratki filmski osvrt na jednu građevinsku epopeju. U sklopu Akademije prirodnog graditeljstva 2019, uz rad, učenje i razmjenu iskustava ZMAG-ov tim prirodnog graditeljstva i polaznici Akademije sagradili su kuću jednoj mladoj obitelji i time pomogli ostvarenju još jednog sna o životu u skladu s prirodom, daleko od gradske buke, zagađenja i stresa. Pogledajte i uživajte (s nama)!

Autorica filma je Nives Setić.

Akademiju prirodnog graditeljstva sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je proveo inspirativan dan u Koprivnici gdje su prirodni graditelji održali predavanje na temu organske arhitekture.

Pročitaj više >

Od 15. ožujka 2021. otvorene su prijave za treće izdanje Akademije prirodnog graditeljstva koje će se održati na Recikliranom imanju u Vukomeriću tijekom lipnja, srpnja i rujna 2021. godine.

Pročitaj više >

Pročitajte intervju o počecima i današnjem djelovanju ZMAG-a, aktualnim okolišnim izazovima i rješenjima za održivije i otpornije društvo koje je za Green.hr dao naš osnivač i graditelj Matko Šišak.

Pročitaj više >
Više novosti