Prirodno graditeljstvo

Pogledajte kako nam je bilo na Akademiji prirodnog graditeljstva 2022.

09.09.2022.

I ove smo godine održali praktičnu edukaciju za izvođače radova, projektante i graditeljske entuzijaste koja podrazumijeva korištenje lokalnih, prirodnih i recikliranih materijala.

IV. po redu Akademija prirodnog graditeljstva održana je na Recikliranom imanju u Vukomeriću, a pohađalo ju je 20 vrijednih polaznika kroz ukupno 12 radnih dana raspoređena u 3 modula i 96 sati programa koji je obuhvaćao teorijski i praktični dio.

Koja smo područja i teme održivog graditeljstva pokrili i kako nam je bilo, pogledajte u kratkom filmskom osvrtu na IV. Akademiju prirodnog graditeljstva.

Hvala svima na sudjelovanju! Vidimo se i iduće godine.

Detaljan program i otvorenje prijava za V. Akademiju prirodnog graditeljstva bit će objavljeni na www.zmag.hr 15.3.2023. godine.

Akademiju prirodnog graditeljstva podržavaju Husqvarna i Green box te sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture. 

Ostale vijesti iz teme

Trećim obrazovnim modulom završili smo ciklus četvrte sezone Akademije prirodnog graditeljstva. Pogledajte i pročitajte kako nam je bilo.

Pročitaj više >

Od 16. do 19.6.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održali smo drugi modul četvrte sezone Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >
Više novosti