Prirodno graditeljstvo

Pogledajte kako nam je bilo na 6. Konvenciji prirodnog graditeljstva 2022.

02.12.2022.

Predstavljamo vam kratki film nastao na ovogodišnjoj Konvenciji prirodnog graditeljstva.

6. Konvencija prirodnog graditeljstva održana je u subotu, 1.10.2022. na Recikliranom imanju Vukomerić kao cjelodnevni edukativno-promotivni događaj i mjesto susreta graditelja, arhitekata, entuzijasta i svih ljudi koji žele graditi svoje domove od prirodnih materijala.

Ovo je jedina takva manifestacija u regiji i ima ulogu platforme za razmjenu znanja, upoznavanje, promociju inovacija i održivih rješenja. Na Konvencijama prirodnog graditeljstva predstavljamo rad trenutno najznačajnijih graditelja, istraživača, praktičara, obiteljskih poduzeća, organizacija i njihove inovativne projekte.

U nastavku donosimo kratki film s događanja, a izvještaj s fotografijama možete pronaći OVDJE.

Konvencija prirodnog graditeljstva održava se uz podršku Grada Velika Gorica i Husqvarna. Događaj sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

Krenula je naša dugo očekivana, peta po redu Akademija prirodnog graditeljstva na ZMAG-ovom Recikliranom imanju Vukomerić. U dvanaest radnih dana izgradit ćemo jedinstvenu demonstacijsku građevinu od prirodnih, lokalnih i minimalno obrađenih materijala.

Pročitaj više >

Konferenciju je organizirala Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu kako bi stavila fokus na važnost očuvanja okoliša i resursa kroz implementaciju zdrave gradnje u vlastitim životima.

Pročitaj više >

I ove smo godine pripremili bogat edukacijski program za sve zaljubljenike u održivu arhitekturu i zdravo stanovanje. Pogledajte što vas sve čeka.

Pročitaj više >
Više novosti