Prirodno graditeljstvo

Pogledajte kako nam je bilo na 6. Konvenciji prirodnog graditeljstva 2022.

02.12.2022.

Predstavljamo vam kratki film nastao na ovogodišnjoj Konvenciji prirodnog graditeljstva.

6. Konvencija prirodnog graditeljstva održana je u subotu, 1.10.2022. na Recikliranom imanju Vukomerić kao cjelodnevni edukativno-promotivni događaj i mjesto susreta graditelja, arhitekata, entuzijasta i svih ljudi koji žele graditi svoje domove od prirodnih materijala.

Ovo je jedina takva manifestacija u regiji i ima ulogu platforme za razmjenu znanja, upoznavanje, promociju inovacija i održivih rješenja. Na Konvencijama prirodnog graditeljstva predstavljamo rad trenutno najznačajnijih graditelja, istraživača, praktičara, obiteljskih poduzeća, organizacija i njihove inovativne projekte.

U nastavku donosimo kratki film s događanja, a izvještaj s fotografijama možete pronaći OVDJE.

Konvencija prirodnog graditeljstva održava se uz podršku Grada Velika Gorica i Husqvarna. Događaj sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

Pogledajte novu epizodu emisije Koordinacija koja pokriva aktualne teme iz svijeta građevinarstva te donosi prilog sa Recikliranog imanja.

Pročitaj više >

Ovogodišnja VII. Konvencija prirodnog graditeljstva je u svakom smislu nadmašila sva očekivanja. Preko dvije stotine posjetitelja je došlo u naše malo selo i svi smo se odlično proveli. Pročitajte i pogledajte kako nam je bilo.

Pročitaj više >

29.9.2023. smo još jednom okupili polaznike V. sezone Akademije prirodnog graditeljstva kako bi se podružili i održali dodatnu praksu iz završnih zemljanih žbuka i polaganja kamena.

Pročitaj više >
Više novosti