Dobra Ekonomija

Održan trening Održivi razvoj kroz E+ i ESS u Sv. Martinu na Muri

02.11.2021.

Iza nas je još jedan trening o održivom razvoju s ciljem osnaživanja sudionika i sudionica za bavljenje održivim razvojem i prijavu projekata u sklopu programa Erasmus + i Europske snage solidarnosti

Trening Održivi razvoj kroz E+ i ESS, koji je organizirala Agencija za mobilnost i programe Europske Unije, održan je od 12. do 15. listopada 2021. u Termama Sveti Martin koje su poznate po svojoj povezanosti s lokalnom zajednicom te poticanju kratkih lanaca opskrbe i održivog turizma. U četiri dana intenzivnog treninga, preko 20 sudionica i sudionika iz cijele Hrvatske, sudjelovalo je u brojnim raspravama, predavanjima, radionicama, vježbama i igrama. Edukaciju o održivom razvoju vodio je ZMAG u suradnji s trenerom Domagojem Kovačićem i trenericom Snežanu Bačliju Knoch. Cilj treninga je bio osnažiti sudionike i sudionice znanjem i sposobnostima za bavljenje održivim razvojem te im pomoći u prijavi novih projekata u programima Erasmus + i Europske snage solidarnosti

Ostale vijesti iz teme

06 Pro 2021

Na predavanju su predstavljeni projekt eECONOMIJA, ekonomski model Ekonomija za opće dobro i ECG metodologija mjerenja društvenog i okolišnog utjecaja poduzeća, uz poseban naglasak na teme društvenog poduzetništva i nefinancijskog izvještavanja.

Pročitaj više >
10 Stu 2021

Cilj Ekonomije za opće dobro je biti od koristi svim dionicima u organizaciji – zaposlenicima, dobavljačima, kupcima, poslovnim partnerima, lokalnoj zajednici i društvu.

Pročitaj više >
27 Lis 2021

O Ekonomiji za opće dobro, gospodarskom modelu koji doprinosi kulturi kvalitetnog života u mirnoj i održivoj zajednici, a koji se počeo primijenjivati i kod nas, piše časopis Grazia.

Pročitaj više >
Više novosti