Prirodno graditeljstvo

Održali smo VI. Konvenciju prirodnog graditeljstva

09.10.2022.

Iza nas je šesta po redu Konvencija prirodnog graditeljstva - edukativno-promotivni događaj i mjesto susreta graditelja, arhitekata, entuzijasta i svih ljudi koji žele graditi svoje domove od prirodnih materijala.

Konvencija je održana u subotu, 1.10.2022. na Recikliranom imanju kao cjelodnevni događaj. Kroz dan nas je posjetilo preko 150 ljudi, a 90 ih je aktivno sudjelovalo u programu. Slušali smo odlična i motivirajuća predavanja, gledali demonstracije građevina, predstavljali projekte sudionika, mentorirali i savjetovali, razgovarali na okruglom stolu o izazovima gradnje i životu u prirodi. Održali smo i mali sajam proizvoda od konoplje i ZMAG-ovih knjiga, zdravo i fino ručali, a navečer se zabavili uz domaće proizvode i pizze iz krušne peći te neizostavan ZMAG-ov party.

Kao i svake godine, snimali smo kratki film s Konvencije kojeg ćete uskoro moći pogledati na ZMAG-ovom You tube kanalu.

Hvala svima na sudjelovanju, vidimo se i iduće godine u listopadu!

Konvencija prirodnog graditeljstva održava se uz podršku Grada Velika Gorica i Husqvarna. Događaj sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

 

Ostale vijesti iz teme

I ove smo godine pripremili bogat edukacijski program za sve zaljubljenike u održivu arhitekturu i zdravo stanovanje. Pogledajte što vas sve čeka.

Pročitaj više >

Predstavljamo kratki film nastao na ovogodišnjoj Konvenciji prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U subotu 24.09.2022. na regenerativnom imanju za biointenzivnu proizvodnju povrća u Krušvaru, Bisko održali smo cjelodnevnu radionicu gradnje drvene kućice na stablu.

Pročitaj više >
Više novosti