Agroekologija

Novi D&D na kioscima: otkrijte zablude o vrtlarenju i naučite napraviti svoj mini glistnjak

22.07.2020.

Kolumnistica časopisa Dom i dizajn Sendy Osmičević otkriva 10 internetskih zabluda o vrtlarenju i donosi savjete za izradu glisnjaka.

U aktualnom tiskanom izdanju D&D, kolumnistica iz vrtova ZMAG-a Sendy Osmičević, osvrnula se na 10 najčešćih internetskih zabluda o vrtlarenju. Ako često na Googleu tražite pomoć i istražujete kako riješiti neki problem u svojoj zelenoj oazi, D&D donosi popis savjeta na koje više nikada ne smijete nasjesti.

A čemu služi i kako izraditi mini farmu glista također možete otkriti u ovom broju. Inspirirane glistnjakom Željka Findrika koji ima farmu kalifornijskih glista u Pokupskom, vrtekice su odlučile pred sebe staviti izazov – prema njegovim napucima napraviti vlastiti maleni glisnjak.

D&D redovito donosi priče iz vrtova ZMAG-a – o sjemenu i vrtlarenju, uzorima i planovima, projektima i radionicama – a pričaju ih Sendy Osmičević i Marija Zrnić, poznatije kao ZMAG-ove vrtekice.

Ostale vijesti iz teme

20 Svi 2024

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb, Pogonom i Močvarom održali smo vrtlarski radionicu " za treću životnu dob.

Pročitaj više >
15 Svi 2024

U subotu 11.5.2024. održali smo radionicu pod nazivom "Ekološka renesansa - Vrtlarenje na balkonu" u Centru mladih Ribnjak.

Pročitaj više >
31 Sje 2024

Postanite član Društvene banke sjemena, "usvojite" sjeme, ostvarite niz pogodnosti i podržite ovu vrijednu inicijativu!

Pročitaj više >
Više novosti