Prirodno graditeljstvo

Nastavili smo niz "ZERO WASTE" predavanja u Koprivnici s temom prirodnog graditeljstva

16.05.2022.

Prošlog smo tjedna gostovali u Koprivnici s predavanjem o prirodnom graditeljstvu.

Naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u petak 6.5.2022. predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo na poziv Foruma udruga nezavisne kulture - FUNK, u sklopu njihovog projekta  "Centar +".

Projektom "Centar +" želi se, kroz revitalizaciju neiskorištenih objekata unutar bivše koprivničke vojarne, uz civilno-javno partnerstvo najaktivnijih gradskih udruga na području nezavisne kulture i jedinice lokalne samouprave, nastaviti s radom društveno-kulturnog centra FUNK, te razviti nove programe i aktivnosti centra.

Bila je to treća u nizu od šest aktivnosti koje provodimo u suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture u sklopu ovog projekta, a obilježio ju je mali, ali izuzetno kvalitetan i zainteresiran krug ljudi.

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

Prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu su zatvorene, a pripreme za edukaciju su u punom jeku.

Pročitaj više >

Ugostili smo naše partnere iz organizacija GAIA Kosovo i Klub finih zanata iz Srbije u sklopu projekta WaaMooM (We are all Made out of Mud) i poveli ih u studijski posjet značajnijim organizacijama koje se bave prirodnim graditeljstvom.

Pročitaj više >
Više novosti