Agroekologija

Društvene banka sjemena predstavljena u časopisu udruge ZEUS

30.08.2021.

Jedna od tema trinaestog izdanja časopisa ekološke udruge ZEUS je ZMAG-ova Društvena banka sjemena. 

Ekološka udruga ZEUS svake druge godine izdaje časopis-fanzin u svrhu edukacije lokalnog stanovništva (djeca i odrasli) i podizanja ekološke svijesti. Uz Društvenu banku sjemena, teme trinaestog broja časopisa ZEUS obuhvaćaju rad ZEUS-a u protekloj godini, život na Dravi nekad i danas, projekte i inicijative za spas i revitalizaciju prirodnih područja u Hrvatskoj i šire, promatranje ptica, međimurske centre posvećene prirodi, plan upravljanja regionalnim parkom Mura-Drava...

Ovogodišnji časopis-fanzin udruge Zaštitarsko-ekološke udruge Senjar (ZEUS), kao i svu arhivu časopisa izdanih u posljednjih 10 godina možete pronaći OVDJE

Društvenu banku sjemena sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

06 Lip 2022

Od 24. do 27.5.2022. ZMAG je sudjelovao na završnom susretu Balkan Beets projekta u organizaciji austrijske udruge Arche Noah.

Pročitaj više >
03 Lip 2022

ZMAG-ova članica Mateja Medić sudjelovala je od 18. do 20. svibnja 2022. godine u Milanu na edukaciji za trenere u sklopu projekta Food Wave - Empowering Urban Youth for Climate Action.

Pročitaj više >
02 Lip 2022

I ove godine ZMAG prima studente Agronomskog fakulteta na stručnu praksu koja se odvija na Recikliranom imanju Vukomerić.

Pročitaj više >
Više novosti