Prirodno graditeljstvo

Bili smo na 3. Regio Earth Festivalu u Srbiji

03.09.2019.

U sklopu ovogodišnjeg Regio Earth Festivala, gradili smo ekstenzivni krovni vrt na budućoj učionici Centra za zemljanu arhitekturu.

ZMAG je u kolovozu sudjelovao na 3. Regio Earth Festivalu u Srbiji. Riječ je o festivalu zemljane arhitekture koji se ove godine održao u vojvođanskom Mošorinu. ZMAG-ovi graditelji na ovogodišnjem su izdanju vodili radionicu gradnje ekstenzivnog krovnog vrta na budućoj učionici Centra za zemljanu arhitekturu. Na radionici je sudjelovalo 20 polaznika, arhitekata, građevinara i entuzijasta iz čitavog svijeta. Divni ljudi, divna organizacija i ogroman korak naprijed za razvoj prirodnog graditeljstva na ovim područjima. Hvala na pozivu predanim organizatorima iz Centra za zemljanu arhitekturu Earth&Crafts!

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

Prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu su zatvorene, a pripreme za edukaciju su u punom jeku.

Pročitaj više >
Više novosti