ZMAG+SERTIĆ o Akademiji prirodnog graditeljstva: promocija kratkog filma i izložba fotografija

29 Ožu 2020 19:30 - 23:00

ZMAG+SERTIĆ predstavljaju: kratki filmski osvrt na Akademiju prirodnog graditeljstva i izložba fotografija Građevinska tijela.

Promocija kratkog filma Akademija prirodnog graditeljstva 2019., uz prateću izložbu fotografija Građevinska tijela, održat će se, u suradnji ZMAG-a i multimedijalne umjetnice Nives Sertić, u nedjelju, 29. ožujka 2020. u Kulturnom centru Mesnička (KCM), u Mesničkoj 12 u Zagrebu, s početkom u 19 i 30 sati.

Pogledajte kako izgleda 20 radnih dana, 3 lokacije, nebrojeno bala slame, blata, zabave i 21 sat video i audio materijala presloženih u kratak filmski osvrt na ovu građevinsku epopeju. Također, ne propustite izložbu fotografija, koje su nastajale paralelno s filmskim materijalom tijekom trajanja Akademije prirodnog graditeljstva, a koje prikazuju jedan drugi rakurs gradilišta – kroz mješanje organskog i taktilnog s vizualnim i apstraktnim pričaju o granici gdje se fizika tijela graditelja pretapa s fizikom samih materijala i lokacije na kojoj se gradi... Na kraju slijedi, naravno, uvijek sjajno druženje! Vidimo se!

Program:

19:30 h Uvodna riječ i prezentacija Akademije prirodnog graditeljstva, Matko Šišak
20:00 h Otvaranje izložbe fotografija Građevinska tijela, Nives Sertić
21:00 h Promocija kratkog filma Akademija prirodnog graditeljstva 2019., Nives Sertić
22:00 h Druženje uz DJ Nenada Kovačića

Ovaj događaj sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.