VII. Konvencija prirodnog graditeljstva

07 Lis 2023 10:00 - 12:00

Dragi zaljubljenici u prirodu i graditeljstvo, pozivamo Vas da nam se pridružite na VII. KONVENCIJI PRIRODNOG GRADITELJSTVA koja će se održati 7. listopada 2023. godine na Recikliranom imanju Vukomerić.

Konvencija prirodnog graditeljstva je edukativno-promotivni događaj koji povezuje ekološki orijentirane graditelje, projektante, naručitelje i sve zaljubljenike u tradicijsku i održivu arhitekturu.

Ovo je jedina takva manifestacija u HR  i ima ulogu platforme za razmjenu znanja, upoznavanje, promociju inovacija i održivih rješenja.

Na Konvencijama PG  predstavljamo rad graditelja, istraživača, praktičara, umjetnika, obiteljskih poduzeća, organizacija i njihove inovativne projekte.

I ove godine smo pripremili šarolik program posvećen prirodnom graditeljstvu i održivom življenju. Sudionike očekuju interaktivna predavanja, demonstracije zelenih tehnologija, inovacije, savjetovanje stručnjaka, upoznavanje materijala, panel diskusija, druženje, umrežavanje, predstavljanje vlastitih inicijativa i projekata s mogućnošću mentoriranja, lokalni specijaliteti i boravak u veličanstvenoj prirodi.

Detaljan program nalazi se OVDJE.

Događaj je u potpunosti besplatan, a prijave nisu potrebne.

Pogledajte kako nam je bilo ranijih godina:

VI. Konvencija prirodnog graditeljstva
V. Konvencija prirodnog graditeljstva
IV. Konvencija prirodnog graditeljstva
II. Konvencija prirodnog graditeljstva
I. Konvencija prirodnog graditeljstva

Konvencija prirodnog graditeljstva održava se uz podršku Grada Velika Gorica i Husqvarna. Događaj sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.