Održivo i ZMAG organiziraju tesarsku radionicu na regenerativnom imanju u Krušvaru

24 Ruj 2022 09:00 - 18:00

U subotu 24.09.2022. na budućem regenerativnom imanju za biointenzivnu proizvodnju povrća u Krušvaru održava se cjelodnevna tesarska radionica gradnje drvene kućice na stablu.

Polaznici će steći znanje o osnovnim tesarskim poslovima: odabir drvene građe, priprema, obrada i ugradnja konstrukcijskih drvenih elemenata u građevine. Na radionici ćemo se upoznati s čitanjem nacrta, koracima pri ugradnji i naučiti kako krojiti konstrukcijsku drvenu građu.U sklopu radionice obići će se imanje i gradilište kuće od konobetona/“hempcretea“ te će se objasniti koncept dizajna i izvedba budućeg kompleksa.Učiti ćemo se na demonstracijskoj platformi kućice na stablu veličine 4 m2, visine 4 m.U praktičnom dijelu izrađivati ćemo šablone, potporne škare, utore, prihvate, podupirače i krovnu konstrukciju.Rukovati ćemo alatima potrebnim za obradu poput ručne stolarske pile, motorne pile, dlijeta, svrdala, kutnika, kutomjera, cirkulara itd.

Radionicu vode Hrvoje Bota, Održivo d.o.o. i Matko Šišak, ZMAG.Predviđeno trajanje radionice je od 9:00 do 18:00, a u sklopu radionice je uključen topli obrok.Molim ponesite zdjelu i pribor za jelo.

Preporučuje se ponijeti osobnu zaštitnu opremu, masku, rukavice i zaštitne naočale.

Za prijave molimo Vaše podatke (ime i prezime, adresa, OIB i kontakt mob.) poslati na e-mail: hrvoje.bota@odrzivo.com

Cijena radionice je 600,00 kn (480,00+pdv). Broj sudionika je ograničen.
Rezervacija mjesta vrši se uplatom kotizacije prema niže navedenim podacima. U slučaju otkaza vršimo povrat pola uplaćenog iznosa.

IBAN: HR7624020061100704608
Svrha uplate: Tesarska radionica – Ime i prezime

Više detalja o projektu:
Web: https://odrzivo.com
Facebook: https://www.facebook.com/odrzivo