Naučite kako izraditi mozaik i pretvorite obično u neobično

06 Lip 2020 09:00 - 17:00

U subotu, 6. lipnja ZMAG organizira radionicu izrade mozaika na kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani.

Radionica izrade mozaika održat će se u subotu, 6. lipnja 2020. na privatnom posjedu u Vukomeriću, pod vodstvom Kristine Pongrac, a uključivat će uvodno predavanje i praktični dio. Polaznici će, u sklopu radionice, naučiti raditi s oblim prirodnim kamenom, staklom i keramičkim pločicama – kombinirati različite materijale i elemenate mozaika u jedan zajednički dekor, pripremiti kamen i pločice, obraditi fuge i pravilno primijeniti elemente na pripremljenu podlogu. Mozaik će se izrađivati na horizontalnim i vertikalnim površinama – na stepenicama, stupovima i podu. Radionica će početi u 9 sati i trajat će do 17 sati, a broj polaznika je ograničen na maksimalno 10 polaznika.

Jeftina i vrhunska estetska rješenja često su nam na dohvat ruke, samo ih trebamo znati prepoznati i ohrabriti se da ih izvedemo! Voditeljica: Kristina Pongrac, magistra primijenjene umjetnosti

Cijena radionice: 350 kn za odrasle (ručak uključen)

Prijavite se: putem online obrasca

Ovaj događaj sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Foto: Sanjin Kaštelan