Festival Naša dobra hrana 7

16 Ruj 2023 10:00 - 17 Ruj 2023 16:00

S veseljem vas pozivamo na Festival naša dobra hrana koji će se održati 16. i 17. rujna na Recikliranom imanju Vukomerić.
 
Nakon ljetnog kampa "Ruralna priča", ZMAG najavljuje još jedno događanje vezano za hranu. Ove godine priču Naša dobra hrana radimo kao dvodnevni Festival na Recikliranom imanju gdje ćemo učiti, razgovarati, pokazivati i predstavljati ljude i njihove životne projekte kojima doprinose održivim prehrambenim sustavima. 

Za prvi dan Festivala Naša dobra hrana, u subotu 16.09.2023., pripremili smo predavanja o regenerativnoj poljoprivredi i agroekologiji, predstavljanje ekoloških proizvođača hrane i sajam zdrave hrane, prezentacije regenerativnog vinarstva i vođenja organskog voćnjaka, radionice prirodne kozmetike i povezanosti s hranom, priču o ekološkoj proizvodnje kave s malih farmi, kulinarske radionice, radionice za djecu i druge zanimljive sadržaje. 

Drugog dana Festivala, u nedjelju 17. rujna, održat će se praktična radionica o regenerativnom odnosu prema tlu i važnosti razumijevanja ekosustava u tlu prije pokretanja proizvodnje hrane koju će održati Laurenz Von Glahn s regenerativne farme Gut&Bösel iz Njemačke, stručnjak za izgradnju tla i kompost.
NAPOMENA: Ova radionica je popunjena!

Program festivala održava se uz financijsku podršku Rosa Luxemburg Stiftung i u potpunosti je besplatan.

U nastavku donosimo detaljan program i upute za prijavu.


 
PRIJAVE:

Festival Naša dobra hrana 7 je u potpunosti besplatan, ali Vas molimo prijavu kako bismo osigurali dovoljno hrane za ručak i večeru. Link za on-line prijavu dostupan je ovdje.

Praktične radionice u subotu, 16.09. imaju ograničen broj mogućih polaznika kako bi se zadržala kvaliteta i osigurala aktivna participacija i komunikacija voditelja i polaznika. Na praktične radionice moći ćete se prijaviti dolaskom na Festival i označavanjem konkretne radionice koju želite pohađati. U skladu s tim, savjetujemo da dođete na vrijeme i na početak Festivala, jer nakon što se dosegne predviđeni broj polaznika, prijave za tu radionicu se zatvaraju. Za vrijeme Festivala organiziramo i mali sajam ekološke hrane i reuse proizvoda.

Prijave za praktičnu radionicu Laurenza von Glahna iz regenerativne farme Gut&Bösel! su zatvorene zbog popunjenja mjesta.

Zbog većeg broja djece i radi sigurnosti svih, ako morate doći sa psom na festival, obavezna je upotreba povodca cijelo vrijeme.


KONTAKT:

Ukoliko imate neka pitanja oko Festivala javite nam se na naše kontakte mateja.medic@zmag.hr ili mob. 0955734658.