Aktualna događanja

11/2020 | Studeni

02 Stu
2020

Idemo u Šibenik – ne propustite predavanje Kako sačuvati sjeme iz vlastita vrta

U Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku 2. studenog 2020. održat će se predavanje na temu čuvanja sjemena pod vodstvom Sendy Osmičević iz ZMAG-a.

Saznaj više >

03 Stu
2020

U Šibeniku se razgovara o dobroj ekonomiji

U Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku 3. studenog 2020. održat će se predavanje na temu dobre ekonomije pod vodstvom Vere Gjokaj iz ZMAG-a.

Saznaj više >

04 Stu
2020

Trening-program Društvene i solidarne ekonomije

Trening-program Društvene i solidarne ekonomije (DSE) u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani građani koji žele biti uključeni u održivi ekonomski razvoj svoga grada i doprinijeti pozitivnim promjenama u svojoj okolini.

Saznaj više >

07 Stu
2020

Mijenjamo klimu, možemo li promijeniti i sebe? i Mašta reciklira svašta (8-12)

Predavanje Mijenjamo klimu, možemo li promijeniti i sebe? i radionica Mašta reciklira svašta u sklopu interaktivnog umjetničkog projekta Earth Speakr Olafura Eliassona.

Saznaj više >

07 Stu
2020

EdUTOPIJA 21 – modul 7: Promišljanje o procesima i rezultatima te procjena alata

Na sedmom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče promišljati o procesima i rezultatima te procijenjivati alate.

Saznaj više >

10 Stu
2020

Sudjelujte u kreiranju vizije društvene ekonomije za zelenu i pravednu tranziciju

Vizija društvene ekonomije za zelenu i pravednu tranziciju tema je nadolazećeg webinara na kojem govore brojni istaknuti predvodnici društvene ekonomije, istraživači i stručnjaci.

Saznaj više >