Aktualna događanja

10/2020 | Listopad

03 Lis
2020

Otkrijte sve o grahu na radionici Tako nam je grah (is)pao

Radionica za aktivne članove Društvene banke sjemena na temu graha s ciljem upoznavanja s najpoznatijim tradicijskim sortama Hrvatske i načinima uzgoja.

Saznaj više >

05 Lis
2020

Dan učitelja i posjeta Recikliranom imanju

Posjeta učitelja OŠ Velika Pisanica i stručno vođeni obilazak Recikliranog imanja u sklopu projekta Obrazovanje za održivi razvoj.

Saznaj više >

10 Lis
2020

Zanimljivosti iz arhitekture na 4. Konvenciji prirodnog graditeljstva

U fokusu 4. Konvencije prirodnog graditeljstva su teme samoodrživog života, gradnja konopljom, slamom i zemljom te edukacija za prirodne graditelje.

Saznaj više >

17 Lis
2020

Volonterska akcija 72 sata bez kompromisa na Recikliranom imanju

U sklopu projekta 72 sata bez kompromisa studenti sudjeluju u volonterskoj akciji jesenske pripreme vrta i održavanja šumskog vrta na Recikliranom imanju.

Saznaj više >

24 Lis
2020

EdUTOPIJA 21 – modul 5: Komunikacija u svrhu zagovaranja

Na petom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče kako komunicirati u svrhu zagovaranja.

Saznaj više >

25 Lis
2020

Svi za sjeme, sjeme za sve – radionica zaboravljenih vještina čuvanja sjemena

Besplatna radionica Svi za sjeme, sjeme za sve posvećena je vještinama čuvanja sjemena u vlastitom vrtu i gospodarstvu, a namijenjena je članovima Društvene banke sjemena.

Saznaj više >

11/2020 | Studeni

04 Stu
2020

Trening-program Društvene i solidarne ekonomije

Trening-program Društvene i solidarne ekonomije (DSE) u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani građani koji žele biti uključeni u održivi ekonomski razvoj svoga grada i doprinijeti pozitivnim promjenama u svojoj okolini.

Saznaj više >

07 Stu
2020

EdUTOPIJA 21 – modul 7: Promišljanje o procesima i rezultatima te procjena alata

Na sedmom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj sudionici uče promišljati o procesima i rezultatima te procijenjivati alate.

Saznaj više >

07 Stu
2020

Mijenjamo klimu, možemo li promijeniti i sebe? i Mašta reciklira svašta

Predavanje Mijenjamo klimu, možemo li promijeniti i sebe? i radionica Mašta reciklira svašta u sklopu interaktivnog umjetničkog projekta Earth Speakr Olafura Eliassona.

Saznaj više >

30 Stu
2020

Predavanje Otpad ili plastika – kreativna rješenja

Edukacija za odgajatelje dječjih vrtića o problemu plastičnog zagađenja i kreativnim rješenjima koja su primjenjiva u radu s djecom kroz radionicu recikliranja.

Saznaj više >