ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

(radnim danom od 9 - 13h)

Bruno Motik

095/828-0821

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png

EdUtopija 21: Održan drugi obrazovni modul za odrasle na temu uključivanja različitih dionika

March 21, 2020

Uspješno je održan i drugi obrazovni modul projekta EdUtopija 21 namijenjen građanima Velike Gorice.

U sklopu projekta Edutopija 21 – stvaramo održivu budućnost, u subotu, 7. ožujka 2020. godine održan je drugi obrazovni modul za odrasle na temu "Uključivanje različitih dionika". Dio je to besplatnog edukativnog programa o umrežavanju i rješavanju situacija na održivi način za građane Velike Gorice koji se sastoji od ukupno sedam obrazovnih modula zajednički nazvanih "Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj". 

 

Radionicu su vodili Vera Gjokaj i Domagoj Kovačić. Sudionice i sudionici učili su o timskom istraživanju i prepoznavanju vrijedne strane svoje zajednice i identificiranju potencijalnih suradnika u zajednici te su se upoznali s metodama mapiranja  i uključivanja različitih dionika. U radu u grupama sudionice i sudionici su tako nastavili kreirati vizije održivog razvoja svojih lokalnih zajednica.

 

U skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, najavljeni obrazovni moduli za ožujak i travanj odgađaju se do daljnjeg. 

 

EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost je projekt udruge ZMAG (Zelena mreža aktivističkih grupa) koji se provodi u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i sedam škola na području Velike Gorice: OŠ Eugena Kumičića, OŠ Novo Čiče, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Eugena Kvaternika – PŠ Lukavec, OŠ Eugena Kvaternika – PŠ Dubranec, OŠ Vukovina – PŠ Rakitovec i OŠ Vukovina. Projekt je sufinanciran kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje. 

Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

 

* Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost ZMAG-a i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive
Please reload