Nova radionica za vrtlare početnike: Uzgoj povrća i cvijeća iz sjemena – ODGOĐENO

Na drugoj radionici u nizu iz serije radionica vrtlarenja za početnike naučite kako uzgojiti povrće i cvijeće iz sjemena.

U skladu s preporukama Stožera civilne zaštite RH, ZMAG-ove radionice vrtlarenja za početnike odgađaju se do daljnjeg. O novom terminu događanja pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Zahvaljujemo na razumijevanju!

U nedjelju, 22. ožujka, od 10 do 14 sati na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održat će se još jedna radionica za vrtlare početnike, ovaj put na temu uzgoja povrća i cvijeća iz sjemena.

Radionica, pod vodstvom permakulturista Petre Turčić i Kruna Vuljara, obuhvatit će teme sijanja sjemena u kontejnere, odabira vremena sijanja prema vrstama, povoljnih uvjeta za presadnice, pripreme tla za sijanje direktno u tlo , supstrata za korištenje, pikiranja presadnica i zalijevanja. Također, sudionici će izraditi i gredicu bez kopanja te kući ponijeti teglicu u koju su zasijali svoju omiljenu vrstu.

Petra Turčić i Kruno Vuljar završili su ZMAG-ov 72-satni tečaj permakulture i Akademiju prirodne gradnje. Od tada prakticiraju permakulturu i vode radionice vrtlarenja i predavanja o permakulturi. Ove godine su počeli s intenzivnim uzgojem povrća za prodaju i dostavu na kućni prag po GSR modelu.

Cijena radionice: 150 kn

Prijave su moguće putem online obrasca.

Radionicu permakulturnog dizajna vrta sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Foto: Neven Petrović

Archive
ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png