Nakon drugo vremena vraća se ZMAG-ova radionica vrtlarenja za početnike

Seriju ZMAG-ovih radionica vrtlarenja za početnike započinje radionica Osnove permakulturnog dizajna vrta.

U nedjelju, 8. ožujka, od 10 do 14 sati u Joyful Place edukacijskoj dvorani u sklopu restorana u Radićevoj 9 u Zagrebu, održat će se radionica za vrtlare početnike Osnove permakulturnog dizajna vrta, pod vodstvom Petre Turčić i Kruna Vuljara koji se permakulturnim vrtlarenjem bave pet godina. Radionica će obuhvatiti teme permakulturnog dizajna vrta, određivanja pozicije gredica i promatranja terena, permakulturnog vrtlarenja, tipova gredica, plana uzgoja i planiranja vrta kroz sezonu (plodored).

Radionica Osnove permakulturnog dizajna vrta prva je u nizu radionica vrtlarstva za početnike i jedina koja se održava u gradu. Ostale radionice koje slijede u ožujku, travnju, svibnju i rujnu održavat će se na Recikliranom imanju u Vukomeriću.

Petra Turčić i Kruno Vuljar završili su ZMAG-ov 72-satni tečaj permakulture i Akademiju prirodne gradnje. Od tada prakticiraju permakulturu i vode radionice vrtlarenja i predavanja o permakulturi. Ove godine su počeli s intenzivnim uzgojem povrća za prodaju i dostavu na kućni prag po GSR modelu.

Cijena radionice: 150 kn

Prijave su moguće putem online obrasca.

Radionicu permakulturnog dizajna vrta sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Fotografija: Neven Petrović

Archive
ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png