Ako se želite upoznati sa svijetom pčela, ovo je prava radionica za vas

ZMAG-ova radionica pčelarstva pod vodstvom OPG-a Tomislav Antolčić uvodi vas u svijet pčela i otkriva tajne pčelarenja!

Radionica pčelarstva, u organizaciji ZMAG-a i pod vodstvom OPG-a Tomislav Antolčić, održat će se 18. svibnja od 10 do 14 sati na Recikliranom imanju u Vukomeriću.

OPG Tomislav Antolčić poznat je po 80 godina dugoj tradiciji pčelarenja. Pradjed Franjo Čunčić počeo se baviti pčelarstvom 1935. godine za vlastite potrebe, a tokom godina počeo je i proizvoditi med za prodaju. Svo znanje i vještine proizvodnje meda, kao i tajne pčelarstva prenosile su se s koljena na koljeno, sve do danas, do Tomislava koji sa svojom obitelji nastavlja tradiciju pčelarenja. Uz med, pelud i propolis i ponudi imaju i mješavine meda za poboljšanje imuniteta te med s raznim dodatcima. Tijekom godina njihovi proizvodi dobili su brojna priznanja, diplome i nagrade.

Radionica će biti podijeljena na teorijski i praktični dio, a polaznici će imati priliku doznati više o biologiji pčela, tipu košnica i vrsti meda, posjetiti pčelinjak i raditi s pčelama (čuvat će vas zaštitni šeširi), a na kraju – i zasladiti se raznim vrstama meda. Radionica je ograničena na 15 polaznika.

Cijena radionice: 200 kn

Prijave su moguće putem online obrasca.

Radionicu pčelarstva sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Fotografija: OPG Antolčić

Archive
ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png