ZMAG-ovo Savjetovalište za permakulturu i održivo življenje posjetilo Istru

Bili smo u Istri i dijelili besplatne savjete vezane za permakulturu i održivo življenje!

Kroz svoje Savjetovalište za permakulturu i održivo življenje ZMAG već godinama besplatno dijeli savjete vezane za permakulturu, prirodno graditeljstvo, obnovljive izvore energrije i druge teme povezane s održivim življenjem.

Ovaj vikend (30. i 31. ožujka) ZMAG se zaputio u Istru, obići dvije parcele u blizini Pule gdje će uskoro ekipa iz Broskva eko proizvodi pokrenuti poljoprivrednu proizvodnju, a ZMAG biti zadužen za permakulturni dizajn. Ta suradnja je važna jer predstavlja mogući početak jednog dugoročnog mentorskog procesa uspostave permakulturno oblikovane proizvodnje u Istri. Nakon toga, također u okolici Pule, ZMAG-ovci su posjetili privatno gradilište gdje investitori planiraju na vrhu stambene zgrade postaviti zeleni krov i druge elemente biotekture.

Vrata Savjetovališta za permakulturu i održivo življenje otvorena su svima. Slobodno nam se obratite, a mi ćemo dati sve od sebe da nađemo odgovore na vaša pitanja kako bismo zajednički ovaj komadić svijeta napravili malo održivijim.

Savjetovalište za permakulturu i održivo življenje sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Archive
ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png