Radionica kućnog uzgoja bukovača

Naučite kako lako i jeftino uzgojiti najbrže rastuću hranu na svijetu!

Na radionici koja će se održati 6. travnja na Recikliranom imanju u Vukomeriću naučite kako uzgajati gljive bukovače. Za uzgoj vlastitih gljiva nije potrebno imati vrt ili okućnicu. Sve što vam treba je slama, micelij i vreće koje svaki polaznik dobiva u sklopu radionice. Bukovača je najjednostavnija gljiva za uzgoj, prikladna je za početnike i može se uzgajati cijele godine.

Na radionici ćete proći kroz sve korake, od pripreme substrata do branja gljiva, a dobit ćete i svoju vreću nacijepljenu gljivama koja će kroz nekoliko tjedana donijeti vaše prve gljive!

Cijena radionice je 200kn.

Prijave se primaju putem online obrasca. Voditelj radionice je Damjan Čudina Pioker koji voli sve što ima veze s prirodom i održivosću, a posebice samoniklo bilje i gljive. Prošao je brojne radionice i tečajeve o fitoterapiji, aromaterapiji, ljekovitim gljivama, vrtlarenju, permakulturi. I sam vodi radionice o prirodnoj hrani, dodacima prehrani, uzgoju gljiva i biljak te pronalaženju samonikle hrane i lijeka.

"Znanje i iskustvo nesebično dijelim te sam siguran da ću i Vama prenijeti barem mali dio oduševljenja prirodom i svime što nam nudi za kvalitetniji, jednostavniji i zdraviji život."

Radionicu kućnog uzgoja bukovača sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Archive
ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png