Growing Growers

ZMAG kao partner provodi projekt Growing Growers financiranog sredstvima Europske komisije kroz program Erasmus+ - KA2 Strateška partnerstva za mlade. Nositelji projekta i naši partneri su organizacija AMA – Centar za ljude i prirodu iz Srbije.

Glavni cilj projekta mapirati i istražiti potrebe mladih poljoprivrednika u Srbiji i Hrvatskoj te pružiti podršku njihovom povezivanju i vidljivosti. Kroz projekt ćemo komunicirati s mladim poljoprivrednicima i slušati njihove potrebe i sagledavati njihove stavove te kreirati online platformu da se mogu bolje prezentirati te upoznati sa svojim radom i proizvodima zainteresiranu javnost.

Ne samo u našim zemljama nego i u cijeloj Europi opada broj ljudi koji proizvode hranu te se time degradiraju ruralna područja. Pogotovo to obeshrabruje mlade ljude za ostanu živjeti u tim područjima te da počnu s proizvodnjom, a oni koji na kraju skupe snage i energiju za taj poduhvat suočavaju se sa čitavim nizom problema i prepreka.

Projekt Growing Growers treba poduprijeti one koji su na tom iznimno bitnom i hrabrom putu.


Ukoliko poznajte mladu osobu koja se bavi proizvodnjom hrane, a dobro bi joj došla promocija i veća vidljivost molimo Vas da nam se obratite na naše kontakte.


Archive
ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png