Reciklirano imanje

Reciklirano imanje je naša baza. To je mjesto koje nam je pružilo prostor za eksperimentiranje, izučavanje mnogih vještina, mjesto koje nam je dozvolilo mnogobrojne pogreške i pružilo priliku za ispravljanje istih. To je mjesto na kojem smo učili kako upoznati prirodu i održiv način života, ali prije svega, uvijek nas je poticalo da sve dublje upoznajemo sami sebe i drage ljude s kojima dijelimo ovu avanturu.

Danas je Reciklirano imanje edukacijski centar u kojem provodimo velik dio naših programa. Imanje je smješteno u selu Vukomerić koje se nalazi svega 30 km od Zagreba. U bližoj okolici edukacijskog centra, uklopljene u selo, nalaze se parcele s kućama koje su tijekom godina naselili neki od članova naše udruge.

Posjete primamo isključivo uz najavu i molimo da pošaljete upit na na info@zmag.hr kako bismo dogovorili točan termin.

Koordinate: http://goo.gl/maps/LRLa9

Ako dolazite automobilom iz smjera Zagreba najjednostavnije je da krenete u smjeru Velike Gorice. Na Velikogoričkoj cesti trebate skrenuti lijevo kod američke ambasade (smjer Lukavec). Nakon nadvožnjaka stići ćete na T križanje na kojem trebate skrenuti lijevo. Nakon toga samo pratite glavnu cestu i proći ćete kroz sela Hrašće, Lukavec i Markuševec. Nakon table Dubranec trebate skrenuti desno (postoji putokaz za Vukomerić) i ubrzo nakon toga lijevo. 

Kad stignete u selo s lijeve strane će vam biti pilana. Ovdje produžite ravno (silazite s glavne ceste) i nakon 200-tinjak metara skrenite lijevo malom cesticom u dolinu.

Ako dolazite javnim prijevozom, autobusom možete doći relativno blizu pa netko od naših članova može doći po vas, no svakako unaprijed dogovorite detalje.

Linija 160 - SAVSKI MOST - LIPNICA - HAVIDIĆ SELO

Linija 311 - GLAVNI KOLODVOR - CEROVSKI VRH

Kako do Recikliranog imanja?

ZMAG
Zelena mreža aktivističkih grupa
Edukacija i savjetovanje
Financijski podržavaju

Vukomerić 23/3
10418 Dubranec

OIB: 27906908289
IBAN: HR5324020061100095765

(radnim danom od 9 - 13h)

Mateja Medić

01/6267-223, 095/573-4658

ured@zmag.hr

 

info@zmag.hr

ZMAG je Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja  permakulture u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom.

Pratite nas
facebook-circular-logo-01.png