ZMAG sudjelovao na konferenciji u sklopu manifestacije "Dani otvorenih vrata udruga"

09.06.2022.

Od 02. do 04. lipnja 2022. održani su jubilarni, 10. po redu, Dani otvorenih vrata udruga, a ZMAG se priključio manifestaciji kroz sudjelovanje na konferenciji "Uloga i doprinos udruga u rješavanju kriznih situacija i izgradnji novih modela pomoći i podrške“.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

U sklopu ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata udruga, u četvrtak 02. lipnja 2022. na jezeru Granešina, održana je konferencija „Uloga i doprinos udruga u rješavanju kriznih situacija i izgradnji novih modela pomoći i podrške“, u kojoj je sudjelovao i ZMAG. Konferencija je održana s ciljem predstavljanja aktivnosti s kojima su se udruge i različite inicijative građana uključile u rješavanje kriznih situacija te s ciljem poticanja razmišljanja o novim modelima suočavanja s posljedicama kriza i njihovog rješavanja.

Na konferenciji je sudjelovala ZMAG-ova voditeljica ureda Una Milić, a za sve koji nisu bili u mogućnosti pratiti uživo, konferencija se prenosila on-line te je i trajno dostupna na YouTube kanalu

Ostale vijesti iz teme

20 Lip 2022

U suradnji s Interpretacijskim centrom baštine Banovine, ugostili smo na Recikliranom imanju učenike 5. i 6. razreda OŠ Jabukovac iz Petrinje.

Pročitaj više >

Na ovogodišnjem VG FESTU, festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici, ZMAG je još jednom pokazao kako na jednostavan i maštovit način ponovno upotrijebiti predmete koji nas svakodnevno okružuju.

Pročitaj više >
14 Lip 2022

I ove smo godine sudjelovali na Greencajtu, najvećem zelenom festivalu u regiji koji se održao od 3. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu.

Pročitaj više >
Više novosti