Edukacija za održivi razvoj

ZMAG-ovo predavanje o održivom razvoju u Osijeku u okviru programa Start the Change

24.02.2020.

Nastavljena je suradnja ZMAG-a s udrugom Breza iz Osijeka, u sklopu koje je održano predavanje polaznicima programa Start the Change.

Polaznicima programa udruge Breza koja radi s mladima u Osijeku, pod nazivom Start the Change, ZMAG je održao predavanje o Ciljevima održivog razvoja, s naglaskom na tome kako razumijevati održivi razvoj danas.

Drugi dio predavanja bio je posvećen prakticiranju održivog razvoja, u sklopu čega je predstavljeno ZMAG-ovo Reciklirano imanje, kao i načini na koje se članovi ZMAG-a trude dizajnirati permakulturno i živjeti održivo. Bio je to još jedan korak prema ostvarivanju dobrih suradnji na istoku Hrvatske.

Ostale vijesti iz teme

Predavanje o ekološkom otisku za škole koje sudjeluju u projektu Otapam li ledenjake? pratilo je 92 srednjoškolca koji su aktivno sudjelovali u traženju odgovora na pitanje kako smanjiti ekološki otisak.

Pročitaj više >

Novo i vrijedno izdanje u ZMAG-ovoj izdavačkoj djelatnosti je praktični priručnik Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj koji je dostupan za besplatno preuzimanje u našoj Bazi znanja.

Pročitaj više >

Aktualni projekt EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost predstavlja Antonia Banović, voditeljica projekta.

Pročitaj više >
Više novosti