Edukacija za održivi razvoj

ZMAG nastavlja s online predavanjima i edukativnim aktivnostima

08.06.2020.

Iako se na raspored ponovno vraćaju radionice i predavanja u kojima se sudjeluje uživo, ZMAG nastavlja i sa svojim online edukativnim aktivnostima.

Proteklih nekoliko tjedana Dražen Šimleša iz ZMAG-a održao je nekoliko online predavanja. Ekonomski fakultet u Osijeku, kolegij Poduzetništvo neprofitnih organizacija, ugostio ga je s temom održivog razvoja, a o dobroj ekonomiji razgovarao je s Ekonomskom klinikom, studentskom udrugom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Također, sudjelovao je i u međunarodnim programima. Activism in the Time of Corona naziv je predavanja kojeg je održao za regionalni ured organizacije Friedrich Ebert Stiftung u Sarajevu. Na međunarodnoj konferenciji Degrowth 2020 - Strategies for Social-Ecological Transformation u Beču sudjelovao je s predavanjem How to Foster Solidarity Economy on the lnternational Level: Discussions within RIPESS and Hypotheses on Strategy.

Za više informacija o mogućnostima online predavanja pišite nam na: info@zmag.hr

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >

U Eko kutku na VG Festu održali smo radionicu kreativnog recikliranja za djecu pod nazivom Eko kreativci.

Pročitaj više >

Dražen Šimleša iz ZMAG-a gostovao je kao predavač u edukativnom programu online škole European Municipalist School, namijenjenom aktivizmu u gradovima i urbanim sredinama Europe.

Pročitaj više >
Više novosti