Edukacija za održivi razvoj

ZMAG nastavlja s online predavanjima i edukativnim aktivnostima

08.06.2020.

Iako se na raspored ponovno vraćaju radionice i predavanja u kojima se sudjeluje uživo, ZMAG nastavlja i sa svojim online edukativnim aktivnostima.

Proteklih nekoliko tjedana Dražen Šimleša iz ZMAG-a održao je nekoliko online predavanja. Ekonomski fakultet u Osijeku, kolegij Poduzetništvo neprofitnih organizacija, ugostio ga je s temom održivog razvoja, a o dobroj ekonomiji razgovarao je s Ekonomskom klinikom, studentskom udrugom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Također, sudjelovao je i u međunarodnim programima. Activism in the Time of Corona naziv je predavanja kojeg je održao za regionalni ured organizacije Friedrich Ebert Stiftung u Sarajevu. Na međunarodnoj konferenciji Degrowth 2020 - Strategies for Social-Ecological Transformation u Beču sudjelovao je s predavanjem How to Foster Solidarity Economy on the lnternational Level: Discussions within RIPESS and Hypotheses on Strategy.

Za više informacija o mogućnostima online predavanja pišite nam na: info@zmag.hr

Ostale vijesti iz teme

Predavanje o ekološkom otisku za škole koje sudjeluju u projektu Otapam li ledenjake? pratilo je 92 srednjoškolca koji su aktivno sudjelovali u traženju odgovora na pitanje kako smanjiti ekološki otisak.

Pročitaj više >

Novo i vrijedno izdanje u ZMAG-ovoj izdavačkoj djelatnosti je praktični priručnik Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj koji je dostupan za besplatno preuzimanje u našoj Bazi znanja.

Pročitaj više >

Aktualni projekt EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost predstavlja Antonia Banović, voditeljica projekta.

Pročitaj više >
Više novosti