ZMAG na Danu permakulture i tranzicije

18.03.2024.

Iza nas je još jedan vrlo vrijedan permakulturni event - Dan permakulture i tranzicije koji je održan 10.3.2024. u Centru za kulturu i informacije Maksimir (CKIM).

Događanje su organizirale udruge Hrvatska permakultura i Vestigium te obrti Polikultura i Kompost i kontekst, a ZMAG je u sklopu programa predstavio ovogodišnju Akademiju prirodnog graditeljstva te organizirao cjelodnevnu razmjenu sjemena.

Zahvaljujemo organizatorima na vrhunskom programu te svim sjemenarima i vrtlarskim entuzijastima na velikom odazivu i vrlo uspješnoj razmjeni. 

Više fotografija koje dočaravaju odličnu atmosferu na Danu permakulture potražite OVDJE.
 

Ostale vijesti iz teme

Pogledajte novu epizodu emisije Koordinacija koja pokriva aktualne teme iz svijeta građevinarstva te donosi prilog sa Recikliranog imanja.

Pročitaj više >
16 Tra 2024

Prvog dana uskršnjih praznika, u sklopu izvannastavne aktivnosti "Činimo dobro uz otisak srca" posjetili su nas učenici 4. i 8. razreda OŠ Katarine Zrinski iz Krnjaka.

Pročitaj više >
13 Tra 2024

Ovom smo prilikom predstavili našu Društvenu banku sjemena i organizirali malu sjemensku razmjenu za sve zainteresirane, a naša aktivna članica Marcela Velfl održala je predavanje o adaptivnom vrtlarenju.

Pročitaj više >
Više novosti