Dobra Ekonomija

ZaZa – Zagovaramo zadruge i ZMAG o proizvođačkim zadrugama, održivom razvoju i osnaživanju ruralne ekonomije

31.05.2021.

U sklopu programa Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge predstavili smo naše priče o Recikliranom imanju i Zadruzi za dobru ekonomiju.
 
ZMAG je 16. svibnja 2021. sudjelovao u programu organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge na temu Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije i u njihovom co-op kafiću predstavio dvije ZMAG-ove važne priče – Reciklirano imanje kao prostor za održivi razvoj i življenje u ruralnim područjima te Zadrugu za dobru ekonomiju kao primjer solidarnog kratkog lanca opskrbe ekološkom hranom.

Ostale vijesti iz teme

10 Lip 2021

ZMAG je sudjelovao u programu Cities for Change s razgovorima o ekonomskoj tranziciji i edukaciji o javnim politikama koje promoviraju dobru ekonomiju.

Pročitaj više >
27 Svi 2021

ZMAG-ovo gospodarenje resursima i zero waste filozofija predstavljeni su kao primjer dobre prakse na konferenciji njemačke fondacije Heinrich Böll Foundation.

Pročitaj više >
11 Svi 2021

Kriza uzrokovana COVID-19 virusom još jednom nam pokazuje da je promjena ekonomskih perspektivi i praksi nužna – i hitna. I to u smjeru društvene i solidarne ekonomije koja jača ekonomsku i društvenu otpornost za buduće krize.

Pročitaj više >
Više novosti