Dobra Ekonomija

ZaZa – Zagovaramo zadruge i ZMAG o proizvođačkim zadrugama, održivom razvoju i osnaživanju ruralne ekonomije

31.05.2021.

U sklopu programa Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge predstavili smo naše priče o Recikliranom imanju i Zadruzi za dobru ekonomiju.
 
ZMAG je 16. svibnja 2021. sudjelovao u programu organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge na temu Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije i u njihovom co-op kafiću predstavio dvije ZMAG-ove važne priče – Reciklirano imanje kao prostor za održivi razvoj i življenje u ruralnim područjima te Zadrugu za dobru ekonomiju kao primjer solidarnog kratkog lanca opskrbe ekološkom hranom.

Ostale vijesti iz teme

06 Svi 2022

U četvrtak 28.4.2022. sudjelovali smo na tematskoj konferenciji pod nazivom "Transformativna ekonomija" u organizaciji Hrvatske mreže zdravih gradova.

Pročitaj više >
01 Svi 2022

U travnju 2022. održane su posljednje aktivnosti projekta eECONOMIJA kojeg je Zadruga za etično financiranje, zajedno sa ZMAG-om, provodila od listopada 2020. godine.

Pročitaj više >
30 Tra 2022

Pogledajte kratki video o Ekonomiji za opće dobro, međunarodnoj metodologiji koju je na hrvatsko tržište uvela Zadruga za etično financiranje u partnerstvu sa ZMAG-om, u okviru projekta eECONOMIJA.

Pročitaj više >
Više novosti