Dobra Ekonomija

ZaZa – Zagovaramo zadruge i ZMAG o proizvođačkim zadrugama, održivom razvoju i osnaživanju ruralne ekonomije

31.05.2021.

U sklopu programa Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge predstavili smo naše priče o Recikliranom imanju i Zadruzi za dobru ekonomiju.
 
ZMAG je 16. svibnja 2021. sudjelovao u programu organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge na temu Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije i u njihovom co-op kafiću predstavio dvije ZMAG-ove važne priče – Reciklirano imanje kao prostor za održivi razvoj i življenje u ruralnim područjima te Zadrugu za dobru ekonomiju kao primjer solidarnog kratkog lanca opskrbe ekološkom hranom.

Ostale vijesti iz teme

02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
26 Srp 2021

Priručnik Edukacijski moduli – Društvena i solidarna ekonomija za strukovno obrazovanje i osposobljavanje dio je edukacijskog programa u četiri modula s ciljem promicanja DSE u sklopu sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Pročitaj više >
06 Srp 2021

Zadruga za etično financiranje (ZEF), u suradnji sa ZMAG-om, u Hrvatskoj uvodi sustav mjerenja i praćenja okolišnog i društvenog utjecaja poduzeća prema međunarodnoj metodologiji Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
Više novosti