Dobra Ekonomija

ZaZa – Zagovaramo zadruge i ZMAG o proizvođačkim zadrugama, održivom razvoju i osnaživanju ruralne ekonomije

31.05.2021.

U sklopu programa Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge predstavili smo naše priče o Recikliranom imanju i Zadruzi za dobru ekonomiju.
 
ZMAG je 16. svibnja 2021. sudjelovao u programu organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge na temu Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije i u njihovom co-op kafiću predstavio dvije ZMAG-ove važne priče – Reciklirano imanje kao prostor za održivi razvoj i življenje u ruralnim područjima te Zadrugu za dobru ekonomiju kao primjer solidarnog kratkog lanca opskrbe ekološkom hranom.

Ostale vijesti iz teme

23 Kol 2021

ZMAG na konferenciji Razvoj zelene ekonomije o važnosti integriracije zelene ekonomije u opći društveni razvoj temeljen na pravednosti, solidarnosti i održivosti.

Pročitaj više >
14 Kol 2021

Sudjelovali smo na završnom seminaru o društvenoj i solidarnoj ekonomiji te strukovnom obrazovanju i osposobljavanju europskog Erasmus+ projekta SSEVET2.

Pročitaj više >
09 Kol 2021

ZMAG je u lipnju putem Zoom platforme sudjelovao na trodnevnoj regionalnoj konferenciji Klimatske promjene i zelena ekonomija u organizaciji udruge Eko-svest iz Makedonije.

Pročitaj više >
Više novosti