Dobra Ekonomija

ZaZa – Zagovaramo zadruge i ZMAG o proizvođačkim zadrugama, održivom razvoju i osnaživanju ruralne ekonomije

31.05.2021.

U sklopu programa Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge predstavili smo naše priče o Recikliranom imanju i Zadruzi za dobru ekonomiju.
 
ZMAG je 16. svibnja 2021. sudjelovao u programu organizacije ZaZa – Zagovaramo zadruge na temu Proizvođačke zadruge, održivi razvoj i osnaživanje ruralne ekonomije i u njihovom co-op kafiću predstavio dvije ZMAG-ove važne priče – Reciklirano imanje kao prostor za održivi razvoj i življenje u ruralnim područjima te Zadrugu za dobru ekonomiju kao primjer solidarnog kratkog lanca opskrbe ekološkom hranom.

Ostale vijesti iz teme

06 Pro 2021

Na predavanju su predstavljeni projekt eECONOMIJA, ekonomski model Ekonomija za opće dobro i ECG metodologija mjerenja društvenog i okolišnog utjecaja poduzeća, uz poseban naglasak na teme društvenog poduzetništva i nefinancijskog izvještavanja.

Pročitaj više >
10 Stu 2021

Cilj Ekonomije za opće dobro je biti od koristi svim dionicima u organizaciji – zaposlenicima, dobavljačima, kupcima, poslovnim partnerima, lokalnoj zajednici i društvu.

Pročitaj više >
02 Stu 2021

Iza nas je još jedan trening o održivom razvoju s ciljem osnaživanja sudionika i sudionica za bavljenje održivim razvojem i prijavu projekata u sklopu programa Erasmus + i Europske snage solidarnosti. 

Pročitaj više >
Više novosti