Završen tečaj permakulturnog dizajniranja

13.05.2024.

U travnju je završio još jedan ZMAG-ov rezidencijalni tečaj permakulturnog dizajniranja koji se održao od 15.3. do 21.4.2024. na Recikliranom imanju Vukomerić.

Zahvalni smo što smo i ove godine upoznali divne ljude koji su s nama učili o permakulturi kroz teoriju i praksu iskustvenog učenja.

Kroz 72 radna sata raspoređena u 4 vikenda, educirali smo raznoliku i motiviranu grupu ljudi, od kojih su neki tek na početku razvoja svojih permakulturnih priča, dok su drugi nadograđivali svoje prethodno znanja i iskustvo. Svi su uspješno prezentirali dizajn svojih permakulturnih projektata koje su stvarali u zajedničkim timovima i time zaslužili međunarodni certifikat.

Čestitamo i želimo mnogo sreće novim permakulturnim dizajnerima koji će razvijati permakulturu kroz svoje farme, imanja, okućnice, umjetničke ateljee i edukacijske centre u urbanim i ruralnim sredinama u: Zagrebu, Čakovcu, Letovaniću, Voloderu, Murteru, Zadru, Mariji Gorici, Beču, Svetom Ivanu Žabno te na Učki. 

Zahvaljujemo predavačima na uloženom trudu i entuzijastičnom dijeljenju znanja!

Veselimo se novom PDC-u u proljeće 2025.!

Ostale vijesti iz teme

21 Svi 2024

7 i 8. svibnja 2024. otputovali smo na jug do naših starih partnera iz LAG More 249. Ovaj put je mjesto edukativnih aktivnosti bio Pirovac i tamošnja osnovna škola.

Pročitaj više >
20 Svi 2024

Nakon uspješne prošlogodišnje radionice, ove smo godine održali trodnevnu radionicu u šumi pored Recikliranog imanja.

Pročitaj više >
20 Svi 2024

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb, Pogonom i Močvarom održali smo vrtlarski radionicu " za treću životnu dob.

Pročitaj više >
Više novosti